2777
2789
عنوان

میتونه یه تاپیک باحال بشه ( همه چیز در مورد مادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 136 پست
همینکه شوهرمو زاییده دستش درد نکنه

مگه شوهرتو بهش سفارش داده بودی؟!  

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وایییی باورم نمیشه از مادر شوهراتون دارید خوب میگید  چشام چهارتاشده پس اینایی که تاپیک مادرشوهری میزنن کیا هستن    

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من خیلی خوب جلو همه احتراممو داره تاحالا یه بارم از دستش ناراحت نشدم فقط کافیه زنگ بزنم بگم ...

کافیه زنگ بزنم بگم میخوام برم جایی میشه بچهامو نگه داری بنده خدا هرجا سه سوته میاد میبردشون منم برم یه روز دیگه بیام حرفی نداره درکل خانمی با محبته 

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 
وایییی باورم نمیشه از مادر شوهراتون دارید خوب میگید  چشام چهارتاشده پس اینایی که تاپیک مادرشوهر ...

خدایی اینو واسه همین تاپیک زدم  هروز میام نی نی سایت میبنم یه تاپیک در وصف مادرشوهر و خانواده شوهر هست

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 

من چون مادرم مادر شوهره به مادر شوهرم خیلی احترام میزارم ولی مامانم عروساشو بیشتر از ما عزت میزاره دوسشون داره وقتی هم اعتراض میکنم میگه خوب اونا به یه امیدی پا گذاشته خونه پسر من از خونه باباشون دل کندن اومدن  باید بیشتر احترامشون کرد ولی مادر شوهرم دختراشو بیشتر دوس داره اول اونا شاید بعدش ما

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

خوبه..فقط خدا نکنه از یچیزی ناراحت بشه انقد صورتشو تو هم میکنه من که افسردگی میگیرم..البته افسردگی هم داره یخورده.تا یجایی محلش نذاری بهش سلام کنی محلت نمیذاره😂در حالیکه خیلی میخواد مهربون باشه..کاش سالم بود😔

مادرشوهرمنم زن خوبیه،من وختی زایمان کردم،مامان خودم کمرشوعمل کردع بود،۲۶روز خونشون ازم نگهداری کرد،حتی دسشویی هم داشتم زیرم لگن میزاشت،بهترین غذارو برام درس میکرد،وختی بش گفتم پسرت بم خیانت مردع،فقط منتظربود بیادخونه،چقد باجارو زدش😂..ولی بعضی مواقع هم یخوردع تیکه میندازع ولی خوبه خداروشکر

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
هروقت منومیبینه یادش میوفته میخواسته دختر عمه شوهرمو براش بگیره .

وااااای لعنتی چ حس بدی

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
در کل اینکه بعضیا میگن مادر شوهرمونه مثل مادر خودمونه، من قبول ندارم. هیچکس مادر خودمون نمیشه.

:-*

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
خوبی هاش بیشتر از بدی هاشه  اما ارزو میکرد برا شوهرمن که از همه عزیزتره از فامیل خو ش زن میگرف ...

بعدشم ارزو میکرد یکی از عروساش که غریبس نازابود  فقط جاش برادرزادش بچه داشت