2777
2789
عنوان

مازندرانی ها

352 بازدید | 45 پست

سلام دوستای گلم صبحتون بخیر کیا بخاری هاشون وگزاشتن؟

نزدیکای صبح سرد میشه اما هنو بخاریمون ونزاشتیم شماها گزاشتید؟

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!

خوشبحالتون نزدیک دریایین

اب و هواتون عالیهههههه

همیشه ارزوم بوده شمال زندگی کنم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون نزدیک دریایین اب و هواتون عالیهههههه همیشه ارزوم بوده شمال زندگی کنم

اما خیلی سرده پاییزو زمستونش

خوشبحالتون نزدیک دریایین اب و هواتون عالیهههههه همیشه ارزوم بوده شمال زندگی کنم

همیشه هم همه جاش خوب نیست خونه پدری من خیلی به دریا نزدیک تابستون از گرما هوا شرجیش کلافه میشی  اینقدر گرم میشه که باورت نمیشه داری تو شمال زندگی میکنی 

اما خیلی سرده پاییزو زمستونش

عیب نداره

دوست دارممم

خدایااااااا من و شوهرم بچه ام بریم شمال زندگی کنیم

خدایاااا یه کاری اوتورا براش باشههههه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الحق ک شمالیا غریب گزن...عربا رفتن یه ور...ترکا یه ور..کردا ی ور...

شمالیا هیچ ور....والا من 11 ساله تهرانم با افتخار میگم شمالی ام....

خاخر من تهران درمبه بخاری ره روشن هاکردمه شما اون هوای دله هندا روشن نکردی؟ اخیش...چه حالی میده شمالی بحرفیم...کسی از خانوادم شمالی نمیحرفه😥

همیشه هم همه جاش خوب نیست خونه پدری من خیلی به دریا نزدیک تابستون از گرما هوا شرجیش کلافه میشی   ...

کولر گازی نمیشه روشن کرد؟

من میخوام

الحق ک شمالیا غریب گزن...عربا رفتن یه ور...ترکا یه ور..کردا ی ور... شمالیا هیچ ور....والا من 11 سال ...

خخخخ هنو روشن نکردم دیشب تاصبح یخ زدم امشب حتما وصل میکنیم