والا تا اونجایی ک ما شنیدیم اینجور میگن... رفته بودم بیمارستان کودکان ..نوزاد یکی از دوستام از شمال ...
اینو هستم تو دانشگاه اسمش گیلان بوداا ولی خود گیلانیا رشتیا عارشون میومد باهم حرف بزنن چنان فارسی حرف میزدن انگار عند باکلاسی تازه یکیشش بهم گفت بدم میاد اینایی ک لهجه دارن اصرار دارن تو جمع حرف بزنن کنایه ش به من بود منم از حرصشش آی حرف میزدماا آی حرف میزدمااا😁😁😁حالاا با هم ترکا باهم تازه از گلستانم داشتیم باهم حرف میزدن ، یبار رفتم تو کلاس دیدم دوتا بچه های کرد دارن به زبان کردی تمرین حل میکنن برگشتم بهشون گفتم شمره بوگو بهم چششم غره رفتن
اینو هستم تو دانشگاه اسمش گیلان بوداا ولی خود گیلانیا رشتیا عارشون میومد باهم حرف بزنن چنان فارسی حر ...
😅😅😅اره خداییش..اصلن با لهجه خودشون حرف نمیزنن..من خانوادم شمال زندگی نمیکنن اصفهانن همسرمم تهران...اما اونجا خونه دارن بابام اینا...انقد دوس دارم گیلکی رو بخدا....به دوستام تیکع میندازم شمالی نمیفهمن 😅
ی شعبه هم شرق بزن د 🤕🤕🤕🤕 همه جای ایران سرای توست 😁😁😁
اره والا معلوم نی چن رگه م😅😅...
اما رشت رو خییییییییییییلی دوس دارم...همش میگم کاش رشت دنیا اومده بودم...اتفاقا 4 شنبه میریم شمال...وای انقد خوشحالمممممممممم😅.....اون ماه بودیما ...کلن از تهران فراری ام...