2777
2789
عنوان

سردی در رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 36 پست
روانشناس برو، ايندفعه، اكثر اوقات ريشه رواني داره گلم

چشم اینم امتحان میکنم شاید حل شه مشکلم دیگه خودمم کم آووردم

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

عزیرم میگن چلغوز خیلی خوبه و عثاره گل سرخ ببین عفونت هم نداشته باشی 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم میگن چلغوز خیلی خوبه و عثاره گل سرخ ببین عفونت هم نداشته باشی 

عفونت نه ندارم معمولا چکاب میرم علائمشم ندارم

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏
اگه من اینو بگم که گوشیم از حجم پیامک عاشقانه منفجر میشه اخه خیلی گرمه ومن فوق العاده سرد 

من همسرم اگه من‌پایه باشم هرشب ولی کلا تنظیماتش رو یه روز درمیون یا نهایتا دو روز یکبار...

حالا منم‌ هفته ای یکبار رو ترجیح میدم بقیش رو به خاطر همسرمه اگه باشه

ولی اگر نباشه بد خلق میشه کلا لج میکنه باهم خودشم یادش میره ها یجوری میشه اصلانم نمیاد طرفم

حالا اگه یه ذره بلد بود یه ذره کلامی محبت کنه من‌ پا به پاش میاما ولی اصلا از اینکارا بلد نیست 

منم دیگه به زور نمیتونم که همون ۴.۶ روز یکبار رو میتونم دیگه 

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج