2777
2789
عنوان

سردی در رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 36 پست
بعضي ها معتقدن قبل از ازدواج در اين مورد صحبت بشه و در حد امكان اگه هماهنگ بودن ازدواج كنن، چون واقع ...

فک‌کنم منم سردم من تا به حال نشده اذیت بشم به خاطر نبودنش هرجا میبینم میگن تعجب میکنم مگر اینکه مثلا دو هفته یا ۳ هفته نباشه که اونم به لطف همسرم تجربه نکردم😉

ولی اوایل ازدواج هروز هروز روزی چندبار رابطه ی زورکی رو تجربه کردم خیلی بد بود بچه دار شدم نجات پیدا کردم اصلا

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضي ها معتقدن قبل از ازدواج در اين مورد صحبت بشه و در حد امكان اگه هماهنگ بودن ازدواج كنن، چون واقع ...

مرسی عزیزم ❤

رفتم پیش منخصص دارو داده مصرف کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم. شوهرم داره اذیت میشه میفهمم ولی نمیتونم خودمو قانع کنم😔

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏
قبل از اينكه همسرت از سر كار بياد به خودت برس و ارايش كن تو خونه ،تا زماني كه برسه شما هم كم كم اماد ...

با این کامنت خیلی موافقم 

به همسرت بگو اون‌زمانی که دلش میخواد شبش رابطه داشته باشین برات پیامایه قشنگ بفرسته و شوخی جنسی محتوایه پیامهاش باشه خیلی اثر داره

من ماهی دوبار ولی همسرم هرشب ولی خوب نمیشه نمیتونم

اونم هرشب نمیخاد 

ازبس انجام ندادید حریص شده وگرنه دوسه ماه هرشب انجام بدید بعدش خودش کمش میکنه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
قبل از اينكه همسرت از سر كار بياد به خودت برس و ارايش كن تو خونه ،تا زماني كه برسه شما هم كم كم اماد ...

همسرمم بم میگه قبل اینکه بیام آرایش کن یکم به خودت برس گاهی اوقات میکنم ولی نه همیشه

با این کامنت خیلی موافقم  به همسرت بگو اون‌زمانی که دلش میخواد شبش رابطه داشته باشین برات پیام ...

اگه من اینو بگم که گوشیم از حجم پیامک عاشقانه منفجر میشه اخه خیلی گرمه ومن فوق العاده سرد 

اونم هرشب نمیخاد  ازبس انجام ندادید حریص شده وگرنه دوباره ماه هرشب انجام بدید بعدش خودش کمش می ...

بله همینه رابطمون خیلی کمه حتی گاهی اوقات شده ماهی یبار

اگه من اینو بگم که گوشیم از حجم پیامک عاشقانه منفجر میشه اخه خیلی گرمه ومن فوق العاده سرد 

تاثیری نداره برات؟