2777
2789
عنوان

خانومهاي گل و شيك و تميز بياين سوالمو جواب بدين لطفاً 💃🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 47 پست

عزیزم اصلا ازهیچی استفاده نکن چون خطر سقط و پارگی کیسه آب را به همراه داره. چون بالاخره اثرات هر ماده ای که استفاده کنی ( چه واجبی چه کرم و پودر موبر) بالاخره به داخل نفوذ میکنه و خیلی خطرناک میشه . درمانش همون ژیلت هست اگر میتونی . اگر نمیشه از همسرت کمک بگیر. مخصوصا شما که تقریبا رو به اتمام بارداری هستی بچه ات کم کم داره میاد پایین. من تو بیست و دو هفته سر همین موضوع سقط جنین داشتم نکن اینکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا ازهیچی استفاده نکن چون خطر سقط و پارگی کیسه آب را به همراه داره. چون بالاخره اثرات هر ماد ...

اي واااي از ديروز همش با شوهرم بحث ميكنم كه موبر بگيرم نميزاره ميگه خطرناكه گوش نميدم پس ديگه هيچ ديگه استفاده نميكنم از موبر 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
چراباید داخل بره؟ مواظب باش من حدود2ساله فقط همینواستفاده میکنم حتی تا1روزقبل زایمانم موروهم فوق ...

نميدونم به خدا خسته شدم از ژيلت از يه طرف ترس از خطرش 

اوني كه شما استفاده ميكنه اسمش چيه به انگليسي كه از اينترنت سفارش بدم شايد داشته باشن ...

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

اصلا چیز مهمی نیست همه همین مشکل دارن تو ماه های اول که میشه با ژیلت زد بعدهم کرم مرطوب کننده یا ضد حساسیت و خارش بزنی بقیه اش ۳ یا ۴ ماهه دیگه مهم نیست طبیعی همه این داستان دارن

نفـــــــ💑ali💑ــــس بانـــو💕 ⏪کانال منو آقامون:

🔴 کانال رسمی مرکز طب اسلامی

🔴 @markazetebbeeslami

🔷 کانال مرکز طب اسلامی - داروها

🔷 @darootabrizian

🔶 کانال مرکز طب اسلامی - درمان

🔶 @tebeslamidarman

✳️ کانال مرکز طب اسلامی - آموزش

✳️ @tebeslamiuni

🔷 کانال در محضر استاد

🔷 @payedarseoostad

🌐 سایت فروشگاه:

🌐

📣 سایت اطلاع رسانی:

📣

✉️ راهنمای نوبت دهی:

✉️

🛑 حجامت آقایان و بانوان:

🛑 09015203833

مدیونی فک کنی فوضولما

نه عزيزم چرا بايد همچين فكري بكنم ؟ 

اسمشو هنوز تصميم قطعي نگرفتيم شايد آراد بزاريم البته شايد ....

اسم پسر اولم آرش هست سه سالشه