2777
2789
عنوان

خانومهاي گل و شيك و تميز بياين سوالمو جواب بدين لطفاً 💃🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 47 پست

از تو چه پنهون‌من شکم‌اولمو با یه عالمه پشم رفتم واسه سزارین😖😖دوقلو باردار بودم و شکمم خیلی بزرگ بود حالا دوهفته تا زمان زایمانم مونده بود که دردم گرفت دیگه همونطوری رفتم😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پودر موبر استفاده کن پودر موبر رو با کمی اب مخلوط کن ورز بده تا شکل خمیری پیدا کنه بعد بزن به اون ...

مرسي عزيزم اما من نميدونم اينجا از كجا تهيه كنم ايا موجوده يا نه 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

تو بارداری از چیزای شیمیایی استفاده نکن.من خودم اصلاح می کردم.بعد از ژیلت کرم نرم کننده رو خیلی کلفت روی تمام نواحی بزن.دراز بکش تا کاملا جذب پوست بشه.خارش از بین می ره.زمان اصلاح هم حتما از کف ریش استفاده کن.اگه همسرت مشکلی نداره می تونه تو امر اصلاح کمکت کنه.

مرسي عزيزم اما من نميدونم اينجا از كجا تهيه كنم ايا موجوده يا نه 

داروخونه باید داشته باشن اینو 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ببخشید حواسم به وعضت نبود شرمنده

خواهش ميكنم دشمنت شرمنده ...😘

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
داروخونه باید داشته باشن اینو 

اسمش نميدونم چيه بسته بنديش چه شكليه 

اسمش نميدونم چيه بسته بنديش چه شكليه 

اسمش پودر موبر هست یه وقت با کرم موبر اشتباه نگیرید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم