2777
2789
لی لی جون من فک میکنم اینکه یه بچه از ما بخواد مدام باهاش بازی کنیم دلیلش اینه که ما همیشه این کارو براش کردیم مسلما هر کسی از تنهایی بازی کردن خوششنمیاد

من مشکل شما رو داشتم و الان خیلی اوضاع بهتره (نه کامل )

من یه بازی رو بهش یاد میدم بدونه اینکه خودم بازی کنم فقط پیشنهاد میدم مثلا میگم
آرین برو از تو این کیسه گردو ها رو بریز داخل اون ظرف

و اینطوری کلی مشغول میشه
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فریبا( ماهان.مازیار)

1391/10/16 2:32 ب.ظ

لی لی منم متاسفانه خیلی حالت کنترلی دارم گمونم انتظاراتم فراتر از توانائیهای یک بچه 6 ساله باشه ولی نمیتونم ترک کنم این عادتو وقتی هم نتونه انجام بده باز قاطی میکنم .............. کلا مشکل دارم

منم دقیقا اینطوریم
شادینا من وقتی از عهده این یکی برنمیام به دومی فکر نمی کنم می دونم 2 تا بچه باعث میشه فشار رو یه بچه کم بشه ولی فشار روی مادر 2 برابر میشه
خیلی عالیه. آفرین ازاده با این تاپیک خوبت
منم پسرم 10 ماهست خیلی گله ولی خودم کلا اعصاب مصاب درستی ندارم. البته من اصلاااااااااا کنتکت نزدمش ولی داد زیاد میزنم سرش� هم سر اون هم سر همسرم و خیلی از این بابت ناراحتم. همیشه آخر شبا خودم و فحش میدم و قول میدم دیگه تکرا نکنم البته الان بهترم ولی خب بازم زود عصبانی میشم� دلم نمیخواد اینجوری بمونم . دلم میخواد یک مامان صبور و مهربون براش باشم و یک همسر خوب برای شوهرم.
هیییییییییییییییییییی
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
ستاره جون کلا بچه ها تو دستشویی پادشا هایی قاصب می شن منم یه سری مشکلات دارم البته یه سری ها رو هم براش راه حل پیدا کردم که به مرور میگم اینجا
ولی هنوز هم بخشی از دعوا هامون سر همین قضیه هستش