2777
2789
شادینا من که دو تا دارم همه چی خوبه الی اعصاب من الان دارن با هم بازی میکنن از این لحاظ خوبه من به همه میگم اگه مشکل مالی ندارید دو تا بچه خیلی بهتر از تک فرزندی

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ستاره مشرقی این حالت بچه ها یه دوره ای داره پسر من هم همین طور بود دلم نمیخواست هیجا برم از بس اذیت میکرد ولی خوب شد
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است ......خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
سلام من هم یه مادر خسته هستم
دختر من هم 16 ماهشه و خیلی شیطون و خرابکار
من با هیچ چیزش مشکل ندارم به جز غذا خوردن
هر کاری بکنه و هر ریخت و پاشی بکنه و خرابکاری من اصلا ناراحت نمیشم و میگم خوب بچه است دیگه
ولی سر غذا خوردنش عصبی میشم و دعواش میکنم
مثلا همین یه ساعت پیش خوابش میومد ولی من به زور بهش غذا دادم اونم همه رو باالا آورد
گریههههه
خدایا دستم روبگیر خیلی تنهام
لی لی من چند جلسه رفتم بخاطر سرما و برف ول کردم اونهم میگفت مشکل از خود من هست

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه های شما راحت لباس عوض میکنن.یعنی امیدوار باشم که بزرگتر بشه بهتر میشه؟
من وقتی دیگه خیلی عصبانی بشم مانتو مو بر میدارم و میپوشم میگم میخوام برم اونوقت حرفمو گوش میده ولی میدونم کار بدی میکنم و ممکنه روش تاثیر بدی بذاره.
یا به اندازه آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن...
لی لی جون اگه روانشناس خوب سراغ داری حتما برو از نظر من خود حرف زدن با یه نفر آدمو تخلیه روانی میکنه حالا اگه طرف راهکار هم بده کلی عالی می شه
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
ستاره جون منم مشکل دارم سر این قضیه ولی خیلی حاد نیست
یه جا خوندم که وقتی لباس بچه عوض میشه تاریکی تو اون لحظه برابر با تاریکی دنیاس براش
می گفت مدارم باید با بچه حرف بزنی تا لباساشو عوض میکنی سعی کنی ذهنشو منحرف کنی و از خودشم کمک بخوای برای لباس پوشیدن
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
منم خیلی بچه ام رو دعوا میکنم بعدش هم خیلیییییییییییییییییییی پشیمون میشم ولی دیگه چه فایده

گاهی هم زدمش البته نه زدنی که شدید باشه ها ولی خوب دیگه دست خودم نیست

بعدش هم کلی گریه میکنم خودم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
میدونم آزاده جونم. برای همین خیلی دلم میخواد خودمو تغییر بدم. دقیقا این موضوع تلویزیون که گفتی درسته. من خودم معتاد اینترنت و اینا هستم. چون پسرم همش بازی میخواد و نمیذاره من به کارای اینترنتیم برسم اعصابم خورد میشه. واقعا روزی که اینترنت قطعه من و پسرم خیلی شادیم!
کاش واقعا بتونم خودمو اصلاح کنم
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.