2777
2789
عنوان

سلام میتی هستم با داروهای گیاهی

152 بازدید | 13 پست

سلام دوستان گل خوبین انشالله خوب باشین و بهتر هم بشین 

می دونین که رابطه ی جنسی خوب یک بخش مهمی از زندگی زناشویی هست کسانی که مشکل کمبود میل جنسی دارن براشون داروهای گیاهی دارم شامل 

گرده نخل هر پنجاه گرم 35 تومن 

داروی گرم 22 تومن 

هم برای آقایان و هم برای خانم ها 

البته داروهای دیگه هم دارم برای مشکلات تنبلی تخمدان و درد قاعدگی و کمک باروری کمک تقویت سرعت اسپرم و اینا 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کانال هم توی تل گرام دارم هر کس دوست داشت عضو بشه می تونه به شماره ام توی امضام پیام بده تا لینک کانال رو براش بفرستم 

یه کانال هم توی تل گرام دارم هر کس دوست داشت عضو بشه می تونه به شماره ام توی امضام پیام بده تا لینک کانال رو براش بفرستم 

گرده ی نخل چیه گلم من شوهرم پنیرک اورده البته نمیدونم درست گفتم یا نه

نه عزیزم پنیر نخل با گرده نخل فرق داره 

عزیزم دارویی هس واسه جلوگیری از زایمان زودرس؟

عزیزم من به خانم های باردار و بچه های زیر دو سال دارو نمیدم گلم 

بچه ها توی کانالم لینک گروهم هم هست که همه خانم ها از سرتاسر ایران هستن میتونین اونجا با هم باشین 

راستی دارو برای تقویت رحم 

رفع کیست تخمدان 

و همین طور تنظیم کننده قاعدگی دارم حتا تضمین میدم که این دارو درد قاعدگی رو به شکل عجیبی کاملا کاملا ازبین ببره 

بچه ها داروی گرم باهاش حلوای معروف میتی درست می شه ترکیب 17 نوع داروی گیاهی که واقعا خیلی خیلی موثره برای کمک باروری 

جزو پکیج پسرزایی 

و جزو پکیج رفع تنبلی تخمدان هم هست 

یا مثلا داروی رفع کیست تخمدان واقعا عالیه عمل می کنه 

یااااااااااااااا داروهای رفع عفونت 

یکیش خوردنی هست و یکیش تزریق واژینال و واقعا طوری رفع عفونت می کنه که عفونت و قارچ ها که بیرون میاد با چشم می تونین بیبینین