خانم محترم شما اول درك كن كه عقيده اون خانم شخصيه و از سيلي خوردن جاريت توسط شوهرت خوشحالي نه چيز ديگه اي ،اولا مردي مه رو زن دست بلند كنه به هر عنواني،از نظر خانماي ني ني سايت مرد نيست،چرا دنبال طرف دار ميگردي؟مطمئن باش خانمايي كه اينجا هستن ازت طرفداري نميكنن،كار همسرت اشتباهه ،اون خانم به خودش ربط داره،و فردا روز تو قبر خودش ميخوابه،تو قيامت تنها محشور ميشه و تنها پاسخ ميده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهشا شماها با این عقاید تند و افراطی و خشونت ذاتی
مبلغ دین اسلام نشید چون فقط و فقططط باعث اسلام گریزی هستید
یا به زبون خودمونی اسلام رو ب گند نکشید
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اونایی که امر به معروف میکنن جانشین خدان و امر به معروف کار واجبه حتی مستحبم نیس واجبه..ولی خب راه و ...
امر به معروف جاش جداس
فککن شوهره زده تو گوش جاریه
شوهرشم گفته خوبکردی
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
من خيلي پستارو ميخونم اين بحث مذهبي بودن نبود ،توجيه كار شوهرش بود و با افتخار هم تعريف ميكرد،توي ني ني سايت هزارتا خانم مذهبي ميشناسم كه خيلي محترم هستن،ولي اين بحث مذهب نيست