2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم دعوای سختی کردم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 89 پست

سختی روزای بعد از جدایی به خودت بستگی داره که چطور از پسش بربیای

زندگی منم یه کپی از زندگی شماست.منم قطعی میخوام جدا شم

از وکیل و مامور و مشاور همشون منو از آیندع میترسونن

ولی دیگه ارزشی واسه زندگی مشترکمون قایل نیستم

سختی روزای بعد از جدایی به خودت بستگی داره که چطور از پسش بربیای زندگی منم یه کپی از زندگی شماست.من ...

من میدونم همسرم آشنا داره اذیتم میکنه 

همیشهحسرت رو دلم موند یه بار آرومم کنه یه بار بعد دعوامثلآدم رفتار کنه ولی اون همیشه بدتر میه همیشه بدتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پزشک قانونی نامه بگیر حتی اگر هم نمیخوای الان روش اقدام کنی. بچه رو هم به یه آدم معتاد نمیدن. اون نامه رو نگه دار میتونی روش کارای زیادی بکنی. اگه میتونی وقتایی که مصرف میکنه ازش فیلم و عکس بگیر. عجله نکن. یه کم دندون سر جیگر بذار با سیاست رفتار کن. مدرک جمع کن که هم بتونی سریع طلاق بگیری هم مهرتو بگیری و هم دخترتو.نامهپزشک قانونی رو حتما بگیر به هیچکس هم نگو. به موقعش دربیار بذار رو پرونده اش ادعای عدم امنیت جانی میکنی کلی به نفع خودت و دخترت میشه. احساساتی تصمیم نگیر کاملا آروم باش و مدرک جمع کن فقط. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
من بی لیاقتم تا الانم بی لیاقت بودم

چرا بميري

بخاطر ي ادم ،،،،،برو پزشك قانوني نامه بگير

هم مهر هم طلاق ،كيس شما راحت ،حق هم بهت ميدن 

برو وزندگيت و نجات بده جاي مردن

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

الان مشخصه خسته و عصبی هستی.صد در صد آرومتر که بشی بهتر تصمیم میگیری

اینکه دوستمون میگه نامه پزشکی قانونی رو بگیر ولی نگهش دار من موافق نیستم

پارسال بدجوری منو زد منم رفتم پزشکی قانونی ولی شکایت نکردم بع امید اینکه بعدا نامه بع دردم میخوره

چند وقت پیش باز وحشیگریش عود کرد دوباره رفتم پزشکی قانونی و نامه گرفتم ولی دیدم چون رو نامه قبلیم شکایت نکردم و ثابت نکردم که این منو زده چندان ارزشی نداره نامه پارسالم

چرا بميري بخاطر ي ادم ،،،،،برو پزشك قانوني نامه بگير هم مهر هم طلاق ،كيس شما راحت ،حق هم بهت ميدن& ...

نامه پزشکی قانونی باید دو یا سه تا داشته باشی هربارم باید شکایت کنی و طرف محکوم شده باشه تازه اونموقع حق طلاق میتونی بگیری

چرا بميري بخاطر ي ادم ،،،،،برو پزشك قانوني نامه بگير هم مهر هم طلاق ،كيس شما راحت ،حق هم بهت ميدن& ...

تو یه شهرستان مسخره  کوچیک که ۹۰ درد وکیل و کارشناس دوست همسرم هستن من میتونم کاری کنم. 

شوهرم. به واسطه دوستاش به قاضی رو تو شمال با یه تلفن خریدن پروندهشوهر خواهرش با ۷۰ کارتن مشروب

تبرعه شد  من از پس دادگاه و طلاق بر میام

من بی کسم بی پناهم 

بابام میگه برگرد ولی دخترتو نیار. من از این یارو بدم میاد

الان برم رو چشاشون میزارنم

ولی من  خودم میترسم از آینده. دخترم از آینده خودم 

زنا تو کشور من  تو شهر من یک جنس دومن

نامه پزشکی قانونی باید دو یا سه تا داشته باشی هربارم باید شکایت کنی و طرف محکوم شده باشه تازه اونموق ...

من از بابت ديه گفتم

وگرنه طلاق تو كيس اعتياد بسيار راحت

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
من بی لیاقتم تا الانم بی لیاقت بودم

خب ازین ببعد نباش. همینکه الان به خودت اومدی و داری برای خودت دل میسوزونی خودش خوبه. تا حالا عمرت حروم شده بعد از این رو نذار بشه. کاری که گفتم بکن وگرنه با دوستایی که داره هیچی به نفع نمیشه

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن