2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم دعوای سختی کردم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هیچ ارزشی نداره پیشم بهم گفت حس میکنم با یه مرد تو خونه زندگی میکنم فقط به عنوان پرستار بچه نگهت داشتم

یعنی بعد از ۱۲ سال این جوابم بود تازه فهمیدم 

من هیچ وقت برام مهم نبود سند خونه  کجاست فکر میکردم تو اون فایله

فهمیدم پیش مادرش گذاشته

من چه جایگاهی داشتم واقعا تو اون زندگی که حتی سند خونم پیشم نباشه

آخه ما چی بگیم؟چون بچه داری نمیشه ما بگیم طلاق.اون بچه مخصوصا ک دخترم هست گناه داره‌.خانوادت باید پشتت باشن.بچه ت نباید پیش پدرش بمونه

هر چی بدی دیدم از خوبیام بود!🤳
عزیزم حداقل ی بار سفت و سخت بترسونش بلکه آدم شه 

من همیشه کوتا اومدم همیشه حتی یه بارم نبوده اون کوتاه بیاد پارسال خیلی اذیتم کرد مصمم خواستم بترسونمش   داداشم باهاش حرف زدن 

یه مدت خوب بود اصلا از این نوع دعواها نداشتیم

ولی اون امروز هیچی نزاشت هیچیی   هر کار کرد هر کار

آخه ما چی بگیم؟چون بچه داری نمیشه ما بگیم طلاق.اون بچه مخصوصا ک دخترم هست گناه داره‌.خانوادت باید پش ...

اون درک نداره هیچ وثت گذشتو خوبهای من رو تو زندگی مشترک نمیبینه

هیچ وقتتتت

من همیشه کوتا اومدم همیشه حتی یه بارم نبوده اون کوتاه بیاد پارسال خیلی اذیتم کرد مصمم خواستم ب ...

عزیزم حق داری من خودم شوهرم میکشه خیلی اوقات یعنی دوسال بکوب میکشید هر روز، الانم هر از گاهی میکشع من قشنگ درکت میکنم 

عشقم فقط پسر کوچولوم   

خط قرمزهام وقتی برا خودم معنی نداشت برا اون چطور میتونه داشته باشه 

وقتی گفم اعتاد فش به مادرو پدرم.  و ... ولی اون اینها رو رد کرد

امروز صد بار گفت مادرتو م ک ن م مادر ج ن ده

عزیزم حق داری من خودم شوهرم میکشه خیلی اوقات یعنی دوسال بکوب میکشید هر روز، الانم هر از گاهی میکشع م ...

دریا دارم آتیش میگیرم 

خدا چرا این کارو باها کرد چرااااااا 

من جرات ندام تو این جامعه کثیف  به خدا از طلاق نمیترسم از اینکه سیر بشمم نمیترسم ولی میترسم از اینکه تو این جامعه کثیف بیوه باشم 

دریا دارم آتیش میگیرم  خدا چرا این کارو باها کرد چرااااااا  من جرات ندام تو این جامعه کث ...

فدات بشم گلم، ناراحت نباش همشون عین همن منم خیلی اذیت شدم و میشم، ولي زود تصمیم نگیر ب نظر من برو قهر حسابی سفت و سخت بترسونش اما طلاق نگیر ب خاطر دخترت تحمل کن بگو باید ترک کنی وگرنه برنمیگردم شده تا دو س ماه کشش بده 

عشقم فقط پسر کوچولوم   

چي بگم!

خدا كمكتون كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

يكي از شرايط وكالت زن در طلاق در١٢بند سند نكاحيه اعتياد مرد ك زماني ك فرد اعتياد داشته باشه و شما ا ...

تا ۳ روز

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید