2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم دعوای سختی کردم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 89 پست
فقط داری به خودت توهین میکنی.و واسه خودت ارزش قائل نیستی.خب بدون هدفت چیه یا باید تلاش کنی زندگیت رو ...

من خیلی وقته از بین رفتم برای همسری که بویی از انسانیت نبرده

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی همیشه تواضع داشتم   

همیشه از لحاط مالی خونوادم سرتر بودن ولی الان بر میگرده بهم میگه تو بهت نون ندادن 

حرفایی میزنه که خجالت میکشم. حتی جواب دادن بهشون رو ابلهانه میدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرره بابام برا پسراش بیشتر خرج کرده  تنها بدی که برا من داشت پول دانشگاه آزادم بود که به زور داد

ولی برا جهازم کم نذاشت برا عروسیم سنگ تموم گذاشت برا خریدای خودم اون زمان همیشه سنگ تموم میزاشت. 

سلام دوستم کاملا درکت میکنم من ۲۱ سال از بهترین روزهای زندگیمو پای یه معتاد گذاشتم 

حرفهایی که میزنی اصلا خوب نیست میدونم این انگل ها یه کاری میکنن اعتماد به نفست نابود بشه افسردگی بگیری ولیتورو خدا تحمل نکن

من الان چهار ساله جدا شدم با یه دختر دانشجو 

کار میکردم از قبل 

هر کی میگفت جداشو  میگفتم نه 

تا اینکه اینقدر کتک خوردم و تحقیر شدم و تهمت ماروا بهم زد که مجبور شدم برم دادگاه 

تو هم برو ازش شکایت کن مردی که به مادرت فحش ناموس این شکلی میده واسه چی باید باهاش زندگی کنی شاکی شو طول درمان بگیر اگر عقلش سر جاش نیومد جدا شو بخدا دخترت تو اون زندگی بیشتر آسیب میبنه تا طلاق

بعدشم حرف مردم برات مهم نباشه اجازه نده کسی شخصیتت رو له کنه 

من عاشق مهدی شدم همه زندگیم فدای یه تار موی عشقم شد 
سلام دوستم کاملا درکت میکنم من ۲۱ سال از بهترین روزهای زندگیمو پای یه معتاد گذاشتم  حرفهایی که ...

به خدا یک ثانیه اشکام قط نشده سه ساعت تنهایی دارم زار میزنم به این بخت سیاهم 

برا مردی که این طور منو تحقیر میکنه

من چرا باید بخوامش کسی  که اینقدر تحقیرم میکنه

فعلا پیداش نیست  ببینم اونقدر مرد بود مهریم رو داد یک ثانیه هم نمیمونم 

دخترمم با وجود اینکه همه قلبمه میزارم پیشش باشه چون میدونم بچم بدون من دوم نمیاره  خودش میاد پیشم

میدونم من نباشم از دوریم بیمار میشه مجبور میشن بهم بدنش

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی همیشه تواضع داشتم     همیشه از لحاط مالی خونوادم سرتر ...

میفهمم چی میگی برای من چهار عمل اصلی رو باهم داشت هم صنعتی هم سنتی همه چی میزد 

این آخر ها تینرریخت روم فندک گرفت که اتیشت میزنم  ولی من دیگه از بسکتک خورده  بودم و توهین شنیده بودم بریدم رفتم شکایت کردم و اون نامه های طول درمان و حکم هایی که بابت کتک زدن از دادگاه داشتم خیلی کمکم کرد 

از هیچی نترس زندگی با معتاد واقعا انسان رو از پا درمیاره و فکر خودکشی میزنه به سر آدم 

ولی تو قوی باش بخاطر دختر گلت

میفهمم چی میگی برای من چهار عمل اصلی رو باهم داشت هم صنعتی هم سنتی همه چی میزد  این آخر ها تین ...

عزیزم من از سر کار میومدم میگفت با کی بودی حموم میرفتم حرف نامربوط میزد  اگر داستان زندگیمو بگم  دل سنگ آب میشه ولی کم نیاوردم درسته هنوزم دارم تاوان اون کتک خوردن ها رو میدم از بس افسرده شدم ولی بخاطر دخترم سرپا موندم خدارو شکر میکنم که حداقل سرم رو با آرامش میزارم رو بالش

عزیزم من از سر کار میومدم میگفت با کی بودی حموم میرفتم حرف نامربوط میزد  اگر داستان زندگیمو بگم ...

من همه زندگیم  دخترمه به خدا به خاطر اون این ۶ سال دوم آوردم  بزرگترین دارایی زندگیمه

خب واقعا هم این رفتارها از اعتیاد نیست بلکه این آدم ها از نظر روانی مشکل دارن ولی اعتیاد تشدیدش میکنه وگرنه معتادهای زیادی دیدم که هیچکدوم مثل شوهر من نبودن

اصلا گریه نکن من تو شهر غریب اگه بگم چه بدبختی هایی کشیدم  صدام در نیومد که همسایه نفهمه ولی اشتباهه 

قانون واسه همین روزهاس

عزیزم من از سر کار میومدم میگفت با کی بودی حموم میرفتم حرف نامربوط میزد  اگر داستان زندگیمو بگم ...

همسرم وقتایی که سر خوشه خیلی مهربونه باهام

ولی خدا نکنه یه کم عصبی شه هیچ چیزی باقی نمیزاره هیچ چیزی

میگی شوهرت کتکت میزنه،خونوادت ساپورتت نمیکنن،اگه پول داری میتونی یه جا رو رهن کنی جدا شو اما اگه به فکر مهریه گرفتنی تقریبا روش حساب نکن چون اگه تقاضای طلاق کنی مهریه بت تعلق نمیگیره اگه هم مهرتو بزاری اجرا باید تو خونه شوهرت زندگی کنی و سر کاری که کردی باز کتکت میزنه ،حالا به نظرت حرف قبلی من مسخره بود یا احساسات شما