2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم دعوای سختی کردم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 89 پست

عزیزم ..یکی از صمیمی ترین دوستام که شوهرشم با ما هم دانشگاهی بود افتاد تو اعتیاد ..اونم شکاک بود و همش دعوا داشتن ...اگه کراک یا شیشه میکشه بدون که رفتارش احت تاثیر مواده .‌تا حالا ترک کرده ..خودش دوست داره ترک کنه که کمکش کنی یا نه ..‌چون خواست خودش خیلی مهمه

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون جدیه یه دوست داره تو دادگاه هر کاری ازش بر میاد با همه قاضیا دوسته. به اون زنگ زد منو برد دم در دفتر ثبت اونجا سه طلاقم کنه کلامی بعد کارهای قانونی رو بره. اخونده دفتر نبود

مردی که منو نخواد مردی که تو دعوا هر حرفس رو بزنه  به چه دردم میخوره این توجونیش بهم خوشی نداده پیر بشه چی میشه

به خدا هر کی میبینتم تعجب میکنه اون همه زیباییم چی شد 

چرا زن این شدم 

چراات

تا کی  قراره فش بشنوم تا کی تحقیر بشم چون فقط زنم 

تریاک میکشه  خیلی بدبینه به شدت بدبیه نسبت به همه چی

من فک نمیکنم به اعتیادش ربط داشته باشه اخه خیلییییی هارو دیدم که تریاک مکشن و اصلا ازنطر اخلاق مشکلی ندارن چون زنشون این قضیه رو هضم کرده که ترک بکن نیس و زندگیو ادانه دادن. الان یکیشون نزدیک ۵٠سال مصرف میکنه هرکی ببینه فک نمکنه معتاد باشه ازنظر اخلاقم بین دوستواشنا زبان زد همس.مگر اینکه مشکل از نظر اخلاقی خودشون داشته باشن

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
من فک نمیکنم به اعتیادش ربط داشته باشه اخه خیلییییی هارو دیدم که تریاک مکشن و اصلا ازنطر اخلاق مشکلی ...

یه  وقتایی اونقدر مهربونه حس میکنم خوشبخترین زن روی زمینم ولی این لار سومشه به این شکل باهام دعوا میکنه 

من اعصاب  دخالت هیچی رو ندارم. جوانیم رو دختریم رو پای اون گذاشتم باید مهرم روبده

یه  وقتایی اونقدر مهربونه حس میکنم خوشبخترین زن روی زمینم ولی این لار سومشه به این شکل باهام دع ...

والا چی بگم شما تو اون زندگی بودید و میدونید چی کشبدید ولی اگه فقط مشکلت اعتیادشه و دستش به دهنش میرسه که میکشه به خاطر این زندگیتو خراب نکن 

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘