2777
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 23 پست

لازانیا و گراتن گوشت و قارچ و بادمجان 😋اینام خوشمزه است نمیدونم درست کردی یا نه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
بدون خلال نمیشه؟؟؟؟  خلالش زیر دندون میره؟؟

خوشمزگیش  تو خلاله میشه ولی دیگه فک کنم اسم غذا عوض میشه 

یا بجای این خورشت لوبیا سبز درست کن اینم خوشمزس 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز بابت پاسخت

خواهش ولی خیلی خوشمزه من اگه زود چاق نشم زیاد میخورم ولی با پرخوری زود چاق میشم و دیر وزن کم میکنم 😁

گراتن رو نه

بادمجونارو یکم سرخ کن زیاد نه بعد بذار رو دستمال  روغنش کشیده شه بعد تو ظرف پیرکس یه لایه بادمجون بچین لایه دیگه که گوشت چرخ کرده و پیاز و قارچ رو تفت دادی رو بریز بعد روش و پنیر پیتزا باز بادمجون باز گوشت یکمم ذرت بریز بعد سس بشامل دوست داشتی بریز بعد از رو اونم پنیر پیتزا اینم خوشمزه اس 

ممنون خانومی راستش غذای امتحان شده میخوام, یه ساله ازدواج کردم تا حالا همه اش غذای تکراری خوردیم خو ...

من بیشتر غذاهایی ک تو پاپیون هس درست کردم

بعدم عشقم ی سرس صفحه هس هرکی هرچی درست میکنه توش میذاره امتحان شده است

نصبش کن