امروز یکی از بچه های کلاسمون پری شده بود و نم داده بود بیچاره .نمیدونم براچی نمیرفت از مشاورمون ی نواری چیزی بگیره همه بچه ها ازش دوری میکردن..وای چه حس بدی داره طفلک😓برا شما پیش اومده?
کلاس چندمی؟ چرا ازش دوری میکردن خب این ی چیز طبیعیه که همه دارن.. کاش یکی به دادش میرسید میرفت واسش میگرفت اون حتما دردم داشته خجالتو استرسو...
یکی از دوستام خیلی سال پیش تو مدرسه اینجوری شد ولی رفتیم حتی واسش یه مانتوهم گیر اوردیم که برگشتنی کسی نبینه
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
مم هیچوقت نم نداده پریودم.نیم ساعت قبلش درد در حد مرگ منو میگیره همیشه تو مدرسه تا دردم میگرفت زنگ میزدم مامانم میومد.دوستامم ماساژم میدادن نبات داغ میاوردن😌
جک میگی خواهرم 😥ما همینجوریشم باهم دشمنی داریم یکی ببهم سلام میکنه تعجب میکنم😐تو مدرسمون یجوریه هم ...
کاش مدرستون یه ذره انسانیت هم یادتون بده
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
واسه خودم اتفاق افتاد تو دبیرستان دوتا از دوستام باهام اومدن تو حیاط یکیشون رفت واسم نوار گرفت مانتومو درآوردم پشتشو شستم اون یکی دوستم آستینای مانتومو گرفته بود و دور حیاط میدویید ک مانتوم خشک بشه بپوشمش اون موقع ها بچه ها واقعا رفیق بودن باهم .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
چه همکلاسی های بیشعوری! پریود شده جذام که نگرفته!😒😒 ما خانم ها خودمون هم به خودمون رحم نمیکنیم.
یه بار یه بحثی تو نی نی سایت بود گفتم خشونت زنان علیه زنان،،،
یکی برگشت گفت اینقدر بدم میاد یکی اینجوری میگه،،،،
نمیشه که همیشه مواظب همه زنا بود که،،،😐
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واسه خودم اتفاق افتاد تو دبیرستان دوتا از دوستام باهام اومدن تو حیاط یکیشون رفت واسم نوار گرفت مانتو ...
ای جوونم به اونیکه میدویید مانتوت خشک بشه..
آره بخدا خیلی ماهه هنوزم با اینکه 13 سالی میشه ک همدیگه رو ندیدیم اما تلفنی ارتباط داریم من اومدم یه شهر دیگه جالب اینجاس ک جفتمون هم اسم هستیم و دست برقضا خیلی اتفاقی هردو یه اسم هم برای دخترامون انتخاب کرده بودیم
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
العان این جوری شدن بچه ها ما یه کلاس 30به بالا بودیم همه با هم دوست شوخی میکردیم ولی هوای هم دیگه رو ...
ماهم همینجوری بودیم.. همیشه دوست دارم زمان برگرده من دوباره برم مدرسه اون دوستای واقعیمو ببینم باز.. با چندتاشون 16.17ساله دوستم هنوز.. هنوزم ماهن
جک میگی خواهرم 😥ما همینجوریشم باهم دشمنی داریم یکی ببهم سلام میکنه تعجب میکنم😐تو مدرسمون یجوریه هم ...
اااایییی چ بد جو مدرسه ما اصلا اینطور نبود
ینی سال اخر عشق دنیارو کردم با دوستام!!
نمونه ایی یا تیزهوشان؟
بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید