امروز یکی از بچه های کلاسمون پری شده بود و نم داده بود بیچاره .نمیدونم براچی نمیرفت از مشاورمون ی نواری چیزی بگیره همه بچه ها ازش دوری میکردن..وای چه حس بدی داره طفلک😓برا شما پیش اومده?
آره بخدا خیلی ماهه هنوزم با اینکه 13 سالی میشه ک همدیگه رو ندیدیم اما تلفنی ارتباط داریم من اومدم یه ...
چه قشنگ.. منم دوست صمیمیم رفت ی شهر دگ ولی هنوزم تلی دوستیم.. دوستی های زمان ما خیلی پاک بود
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
درس خوندن خوبه رقابتم خوبه ولی رفاقتم درکنارش باشه
بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید
همووون. تیزهوشان اینطوری میکنن..تهشم افسردگی میگیرید.. درس خوندن خوبه رقابتم خوبه ولی رفاقتم درکنا ...
نه من اصلا از رقابت خوشم نمیاد ولی خب منم افسردگی گرفتم ب خاطر مشکلات خونوادگی..بعضی موقع ها میشینم تو کلاس گریه میکنم...هیچکی هم اهمیت نمیده چون فکر میکنن هیچیم نیست اخه پارسال خیلی شر و شور و شلوغ بودم ولی خب امسال کلا فاز غم گرفتم همه هم ازم دور شدن حتی دوستای صمیمیم
نه من اصلا از رقابت خوشم نمیاد ولی خب منم افسردگی گرفتم ب خاطر مشکلات خونوادگی..بعضی موقع ها میشینم ...
☹☹☹عزیزززم ایشالا شرایطتت درست شه❤
بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید