2777
2789
عنوان

تاحالا براتون پیش اومده ک...

491 بازدید | 38 پست

امروز یکی از بچه های کلاسمون پری شده بود و نم داده بود بیچاره .نمیدونم براچی نمیرفت از مشاورمون ی نواری چیزی بگیره همه بچه ها ازش دوری میکردن..وای چه حس بدی داره طفلک😓برا شما پیش اومده?

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

عوووووق

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من سر کنکور ارشدم پریود شدم دانشگاه شهید بهشتی رو به خاک و خون کشیدم عین خیالمم نبود

اتفاق طبیعیه دیگه ........ حالا ایشون باید میرفته یه نوار میگرفته ولی من سر کنکور واقعا نمیتونستم برم

به لطف همون پریود هم همونجا قبول شدم :)))

عوووووق

طفلی..اوق دارع شما بودی چکار میکردی از خجالت اب نمیشدی عایا

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
آره من سر کنکور ارشدم پریود شدم دانشگاه شهید بهشتی رو به خاک و خون کشیدم عین خیالمم نبود اتفاق طبیع ...

کجا قبول شدین شهید بهشتی?وای چ بد سر جلسه😥

وا دوری چرا؟؟چه بیشعورن.

من پریود میشدم دوستام کلی حواسمو داشتن 😄تومدرسه..بقلشون ولوو میشدم میخابیدم ،پالتوهاشونو مینداختن روم  سردم نشه 😌

خوراکی برام میوردن😝

چ حال میداد😬

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
وا دوری چرا؟؟چه بیشعورن. من پریود میشدم دوستام کلی حواسمو داشتن 😄تومدرسه..بقلشون ولوو میشدم میخابی ...

جک میگی خواهرم 😥ما همینجوریشم باهم دشمنی داریم یکی ببهم سلام میکنه تعجب میکنم😐تو مدرسمون یجوریه همه ب فکر درس و رقابتن 

وا دوری چرا؟؟چه بیشعورن. من پریود میشدم دوستام کلی حواسمو داشتن 😄تومدرسه..بقلشون ولوو میشدم میخابی ...

چه باحال

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔