اون طوری مداد نکش عزیزم انگار یه قاب مستطیل انداختی دور ابروت فقط زیرش را بکش و اون انتهاش که میخوای ببری بالا اکه توی ابروت هم خالی یه مداد گیاهی از این پودری ها بگیر بزن داخلش
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا تاج ابروت قشنگ تره زیاد هم ابروهات را قیچی نزن بزار بلند بشه اینطوری پر تر نشون میده
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اگه موهای ابروت ضخیم و مشکی یه رنگ شماره 7 بزن با اکسیدان 9 درصد
[QUOTE=72445706]عزیزم رنگ ابروی خوب با یه شماره مناسب سراغ داری معرفی کنی[/QUOTE]
ببين واس اينكه روشن بشه بايد عسلي ٨ يا ٩ بزني.اينجوري ابروت دورنگ هم نميشه.مارك رنگ هم بستگي داره ايراني بخواي يا خارجي.ايراني بيول خوبه خارجي هم پرنسلي خوبه.
عزيزم شماكه سايه زدي ديگه مداد نكش تو ابروت همون ابروت را رنگ كن كافيه.مداد كه بكشي پررنگ و مصنوعي ميشه.من خودمم هاشور زدم مثل شما دم ابروم را زدم فقط خود ابروم را رنگ روشن ميكنم كه ابروي خودم حالت بي رنگ بشه و دو رنگ نشه.