2777
2789
عنوان

ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 41 پست

سلام عزیزم ابرو هاتو رنگ کن یک درجه روشن تر ته ابروهاتم دیگه تیغ نزن که طبیعی به نظر بیاد عذر خواهی میکنم که اینو میگم ولی تقریبا الان دیگه ابروی پر مده ابروهاتو که رنگ کردی یک درجه روشن تر شد مداد بزنی تقریبا رنگهاش یکی میشه چون ته ابروت مو نداره فکر میکنی دورنک هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکران جون هاشور داره ولی چون مو‌ نداره بازم خالی جلوه میکنه 

آهاااا 

یعنی اون قسمت ابروت موهاش دیگه درنمیاد یا شما نمیزاری دربیاد؟  

یعنی درمیاد با تیغ میزنی؟ 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

چقدر ابروهات غیره طبیعی انگار نقاشی شده است اصلا ابروهای خودتوبه چشم نمی یاد عزیزم 

هاشور زدی؟؟؟؟؟؟؟

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
سلام عزیزم ابرو هاتو رنگ کن یک درجه روشن تر ته ابروهاتم دیگه تیغ نزن که طبیعی به نظر بیاد عذر خواهی ...

ممنون‌عزیزم اخه میدونی چون من ابروهامو مدلشو کمی عوض کردم‌برای همین میزنم دنباله ابرو های خودم‌ پایین تر از هاشوره ولی درسته 

ابرو هام پرپشته ولی اون انتهاش اعصابمو خرد کرده

میشه یه صلوات برای ظهور اقا بفرستی ممنون دوستم
چقدر ابروهات غیره طبیعی انگار نقاشی شده است اصلا ابروهای خودتوبه چشم نمی یاد عزیزم  هاشور زدی؟ ...

همش ابروی خودمه فقط انتهاشو بردم بالاتر و هاشور زدم

آهاااا  یعنی اون قسمت ابروت موهاش دیگه درنمیاد یا شما نمیزاری دربیاد؟   یعنی درمیاد ...

نه اصلا مو‌نداره دیگه مدل ابروی خودم پایین تر از اون قسمته

عزیزم دیگه هاشور نزن بزار رنگ هاشورت بره و ابروهای خودتو پر کن و تغییر حالت بده اینطوری زیبا تر میشه و طبیعی تر برای اون قسمت هم فعلا رنگ کن ابروهاتو چون هم مو داره هم هاشور یکم تغییر رنگ نشون می ده

تاج ابروت هاشور نداره ؟؟؟؟

چرا پس تاج ابروت را یه حالت مربع دادی عزیزم ؟؟؟

انتهای ابروت را هم خرگوشک بزن 2 ما تا در بیاد نه تیغ بزن نه بردار بزار ابروت طبیعی بشه عزیزم.

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
عزیزم دیگه هاشور نزن بزار رنگ هاشورت بره و ابروهای خودتو پر کن و تغییر حالت بده اینطوری زیبا تر میشه ...

باید همین کارو کنم پشیمون شدم انتهاشو هاشور زدم

باید همین کارو کنم پشیمون شدم انتهاشو هاشور زدم

هر چیزی طبیعی اش قشنگ تر عزیزم اغراق چهره را زشت و سن بالا میکنه سعی کن چند وقت به ابروهات توجه کنی تا کامل رشد کنه

هر چیزی طبیعی اش قشنگ تر عزیزم اغراق چهره را زشت و سن بالا میکنه سعی کن چند وقت به ابروهات توجه کنی ...

باشه ممنون اینجا ابرو هام طبیعیه ببین