2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 33083 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسلامتی عزیزم٬٬٬اخه من ۱۷ساله نازایی دارم میرم برای انتقال جنین که دکتر گفت پولیپ داری اگه عمل نکنی ...

سلام بسلامتی باردار شدید 

نشاسته رو باید چه زمانی خورد برای نتیجه بهتر یا فرقی نداره ؟

میشه با دلهای پاکتون برای مامان شدنم صلوات بفرستید
سلام بسلامتی باردار شدید  نشاسته رو باید چه زمانی خورد برای نتیجه بهتر یا فرقی نداره ؟

سلام اره خداروشکر باردارم

بنظرم اصلا نشاسته خوردن یا نخوردنش هیچ فرقی نمیکنه،،من اینسری نخوردم بخاطر یبوستم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام اره خداروشکر باردارم بنظرم اصلا نشاسته خوردن یا نخوردنش هیچ فرقی نمیکنه،،من اینسری نخوردم بخاط ...

مبارکه چندوقتتونه 

طبیعی باردار شدید یا آی وی اف 

شما کفتید ۱۷ ساله منتظرید

مبارکه چندوقتتونه  طبیعی باردار شدید یا آی وی اف  شما کفتید ۱۷ ساله منتظرید

ممنون،،نه ای وی اف کردم ،،الان ۱۸ ساله دیگه،،ایشالله خدا دامن منتظرا رو سبز کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

الان تو هشت هفته هستم ولی خیلی استرس دارم ،،که نکنه خدایی نکرده بلایی سرشون بیاد اخه دوقلو باردارم،،توروخدا دعام کن،،من واسه شما دعا میکنم

الان تو هشت هفته هستم ولی خیلی استرس دارم ،،که نکنه خدایی نکرده بلایی سرشون بیاد اخه دوقلو باردارم،، ...

ان شاءالله بسلامتی دوقلوهات رو بغل کنی 

بنظرم که همون قرصارو بخوری از بین میره و اوکی میشه نگرانش نباش ولی یه دکتر خوب میشناسم فامیلم پیشش عمل پولیپ رحم کرده بود سریع هم باردار شده بود اسم دکترش دکتر آذین آذریان بود اگر میتونی برو پیشش مشاوره