2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 33086 بازدید | 42 پست
ممنون گلم انشالله٬٬٬والا چی بگم از اون اولم بچه میخاستیم ولی نمیشد فقط این دکتراون دکتر میکردیم بعدا ...

خیلی عجیبه.آخه منم یه چند ماهی اقدام داشتیم و باردار نمیشدم تا رفتم دکتر در اولین جلسات که سونو واژینال انجام داد بهم گفت پولیپ داری.و یکی از عوامل عدم بارداری هم همون پولیپ هست.برای من که با همون پولیپ باردار شدم البته کوچیک بود.ایشاله شما هم عمل کردی دیگه مشکلت برطرف شده و امید خدا باردار میشی گلم.اون پولیپ ریز با دارو برطرف میشه نگران نباش عزیزم.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش روزگار براى تو چه در آستین دارد ... امام علی (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجیبه.آخه منم یه چند ماهی اقدام داشتیم و باردار نمیشدم تا رفتم دکتر در اولین جلسات که سونو واژی ...

اره بخدا واقعا عجیبه به هر کی میگم باورش نمیشه من فقط همینجایی که میرم واسه ای وی اف سونوی واژینال انجام دادم بقیه جاها همین سونوهای معمولی بودن شاید بخاطر اینه نتونستن تشخیص بدن که پولیپ دارم وامیدوارم که با قرص ال دی رفع بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
میشه بپرسم کجا رفتید دکتر؟؟ من خودم مرکز ناباروری مشتاق اصفهان رفتم که عالی بود.

من همدان بیمارستان فاطمیه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

یعنی شمام ای وی اف کردین یا طبیعی باردار شدین؟

اره بخدا واقعا عجیبه به هر کی میگم باورش نمیشه من فقط همینجایی که میرم واسه ای وی اف سونوی واژینال ا ...

بله.احتمال زیاد به خاطر همین پولیپ باردار نشدی گلم.حالا برای ای و اف یه مرکز خوب برو.البته به نظرم چند ماه طبیعی اقدام کن ایشاله با برطرف شدن پولیپ احتمال داره طبیعی باردار بشی ایشالله.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش روزگار براى تو چه در آستین دارد ... امام علی (ع)
بله.احتمال زیاد به خاطر همین پولیپ باردار نشدی گلم.حالا برای ای و اف یه مرکز خوب برو.البته به نظرم چ ...

پناه برخدا هرچی خدا بخاد همون میشه 

بعد از عمل پولیپ لکه بینی و خونریزی وسط دوره تون قطع شده؟ممنون میشم جواب بدید.من هم مثل شما هستم مون ...

بله عزیزم قطع شده

بله.احتمال زیاد به خاطر همین پولیپ باردار نشدی گلم.حالا برای ای و اف یه مرکز خوب برو.البته به نظرم چ ...

سلام . ببخشید مزاحمتون شدم . میخواستم بدونم پولیپ شما چه اندازه ای بود ؟ و به سلامتی فرزندتون به دنیا اومد ؟ مشکلی تو بارداری نداشتین ؟ چون منم قصد بارداری دارم که ۱۰ ماهه نشده دیروز فهمیدم پولیپ ۵ میلی دارم سمت چپ رحمم . گفت بیا عمل کن حالا نمیدونم عمل کنم یا نه ؟ چون خیلی کوچیکه

بسلامتی عزیزم٬٬٬اخه من ۱۷ساله نازایی دارم میرم برای انتقال جنین که دکتر گفت پولیپ داری اگه عمل نکنی ...

سلام دوست عزیز منم الان دقیقا شرایط شما را دارم شما چکار کردید؟عمل کردید؟انتقال دادی من که از وقتی شنیدم کلافه ام

عزیزم چی شد با وجود پلیپ انتقال دادن جنینارو؟

سلام عزیزم چرا عمل هیستروسکوپی کردم وبعداز چندماه انتقال دادم مثبت شد ولی متاسفانه تو هشت هفته قلبش وایساد وسقطش کردم بعداازاونم یکباردیگه انتقال دادم منفی شدم الان میخام واسه سومین بار برم،،امیدوارم شما انتقال داده باشید ومثبت شده باشید