2777
2789

به عنوان بهترین  میتونم سپتونا رو معرفی کنم اما گرونه چون خارجی هست 

از مارک های ایرانی پنبه ریز رو خیلی دوست دارم 

و قیمت مناسب که ضد حساسیت هم باشه که خیلی شناخته نیست گود مود. هست 

بد ترین برند هم به نظرم مای لیدیه واقعا باعث حساسیت و خارش میشه از چندین نفر هم پرسیدم و با من هم نظر بودن 

مولپد هم جدیدا انگار از مواد خوب استفاده نمیکنه 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که گفتید چنده قیمتش ؟

توی دیجی کالا بزنین هست 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بستگی به هر کی داره

من جز مای لیدی استفاده کنم خارش میگیرم

بهترین مای لیدی بدترین تافته

البته من چند نفر رو پرسیدم تافته خوب بود براشون

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من مای لیدی بنفش استفاده میکنم و راضیم و حساسیت و خارش هم ندارم

شاید به ما نساخته 😟

هیچکدوم برای من خوب نبود یکی ازیکی بدتر

بله باعث حساسیت منم شد 

بستگی به هر کی دارهمن جز مای لیدی استفاده کنم خارش میگیرمبهترین مای لیدی بدترین تافتهالبته من چند نف ...

دقیقاا 

منم به هرچی غیر از مای لیدی حساسیت شدیددد میگیرم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی