2777
2789

به عنوان بهترین  میتونم سپتونا رو معرفی کنم اما گرونه چون خارجی هست 

از مارک های ایرانی پنبه ریز رو خیلی دوست دارم 

و قیمت مناسب که ضد حساسیت هم باشه که خیلی شناخته نیست گود مود. هست 

بد ترین برند هم به نظرم مای لیدیه واقعا باعث حساسیت و خارش میشه از چندین نفر هم پرسیدم و با من هم نظر بودن 

مولپد هم جدیدا انگار از مواد خوب استفاده نمیکنه 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که گفتید چنده قیمتش ؟

توی دیجی کالا بزنین هست 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

بستگی به هر کی داره

من جز مای لیدی استفاده کنم خارش میگیرم

بهترین مای لیدی بدترین تافته

البته من چند نفر رو پرسیدم تافته خوب بود براشون

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مای لیدی جلد بنفشا خیلی خیلی بده

هیچکدوم برای من خوب نبود یکی ازیکی بدتر

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
من مای لیدی بنفش استفاده میکنم و راضیم و حساسیت و خارش هم ندارم

شاید به ما نساخته 😟

هیچکدوم برای من خوب نبود یکی ازیکی بدتر

بله باعث حساسیت منم شد 

بستگی به هر کی دارهمن جز مای لیدی استفاده کنم خارش میگیرمبهترین مای لیدی بدترین تافتهالبته من چند نف ...

دقیقاا 

منم به هرچی غیر از مای لیدی حساسیت شدیددد میگیرم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی