2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 164 پست
همین ک به رپش نیاری فک میکنه کار خوبی کزده و یا ازش میترسی باید داد و بیداد ومیکزدی و لااقل یک هفته ...

اتفاقا مشاور میگفت اگ همچین اتفاقی افتاد به روش نیارید تااز عاقبتش بترسه وگرنه وقتی میبینه اخرش یه قهر و دعواس دیگه قبحش براش میریزه باید یه جوری برخورد کرد ک فقط احساس کنه بهش شک کردید یا یکی فهمیده اونجوری همیشه استرس براش میمونه و خودش تموم میکنه

وقتی مادرش کنارت بود همون لحظه باید میرفتی جلو میزدی زیر گوشش 

متاسفم اما خیانت مثل اعتیاد میمونه هیچوقت ترک نمیشه 

حالا ک میدونه توفهمیدی حرفه ای تر عمل میکنه و نمیزاره دوباره متوجه چیزی بشی 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد و زندگیتون شیرین بشه.دوستانی که میگن منتظر خیانت دوبارش باش رو درک‌نمیکنم 

چرا دارین ته دل استارتر رو خالی میکنین!

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

شبها خواب بدمیبینم که دوباره اتفاق افتاده کابوس ولم نمیکنه دوبار خودکشی کردم ولی فایده نداشت یه جور حالم بد بود ولی الان خداروشکر بهترم میترسم از روزی که بشه وخیلی نگران چیکار کنم باخودم مشگل دارم بدبین شدم 

افرین بحثه منم همینه به خاطر بچه باید کوتاه بیایم واینکه زندگی وازنوبسازیم

شما تصمیمی گرفتی و انجامش دادی

اینطور انتخاب کردی

این فقط تصمیم شما بوده،همین!

نمیشه گفت صد درصد درسته 

و بایدی هم وجود نداره

چرا میگی

چون اصلا کار محکمی در مقابل خیانتش نمردی خیلی راحت گذشتی پ اون فک میکنه خیانت حق مسلمشه همه مردا همینجورن مثلا فک کن تو دلت نخاد بری خونه مادرش‌ ولی بزور بزرت و تو هم هیچی نگی چاردفعه که اینجوری کنه دفعه پنجم وظیفت میدونه که بری ولی اگه دفعه اول پا سفت کنی ک نمیام یا میختو بکوبی حرعت نمیکنه اجبارت کنه و واسه خیانتشم دقیقا همینطوره به راحتی گذشتی 

وقتی مادرش کنارت بود همون لحظه باید میرفتی جلو میزدی زیر گوشش  متاسفم اما خیانت مثل اعتی ...

خیانتش فقط درحد پیام وتلفن بود به رخت خواب نکشید منم حرفتو قبول دارم اگه اونطور میشد به نظرم بازم  هوس میکرد الان فک کنم نشه

مردخیانتکارهیچوقت درست نمیشه اونم درست بشه دل شکسته وغرور له شده تو به راحتی ترمیم نمیشه

الان جوونی وخوشگل!چهارسال دیگ که پیری سراغت اومد میخوای چیکارکنی

بیشترفکرکن ..نمیگم طلاق بگیر ولی بیشتر به زندگی اینده ت فکرکن ببین این ادم اصلا میتونه هم صحبت وپشتوانه روزهای بی کسی وتنهاییت باشه 

👀👀
انشاله به خاطرگذشتی که داشتی دیگه تکرارنمیکنه اصلا دیگه به روش نیارورابطه ات روبامحبت بیشترادامه بده

البته میدونم دلت شکسته ولی به خاطرحفظ زندگیت گفتم وگرنه چیزی که شکست دیگه مثل قلبش نمیشه تجربه کردم که میگم

برای سلامتی دخترم دعاکنید
خدا نکنه چقدر نیش داره زبونت

من دارم حقیقتو میگم بهتراز اینه که کار غلطشو تایید کنم و اونم دلش خوش باشه بگه اره شوهرم خوب شده بعدا باز بلاسرش بیاره بهتره بجای دلداری الکی راهنمایی درس کنیم کار استارتر جالب نبوده که زیاد به روش نیاورده 

خیانتش فقط درحد پیام وتلفن بود به رخت خواب نکشید منم حرفتو قبول دارم اگه اونطور میشد به نظرم بازم &n ...

عزیزم من همه این راه هارو رفتم 

نمیخوام شک تو دلت بندازم اما هیچوقت عوض نمیشه کسی ک خیانت کرده 

تورختخواب هم بوده باشه شما نمیتونی ب راحتی متوجه شی 

مچ ی نفرو گرفتی دونفر 

ازکجامعلوم بیشتر ازاینا نباشه 

ازهرکی خیانت دیده بپرس تابهت بگن ک شوهراشون دوباره تکرار کردن 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤