2777
2789

اقدام نداشتم ولی جلوگیریم طبیعی هستش یکی دو روز ب موعدم مونده و تا الان چندتا بیبی چک گذاشتم ببینم پررنگ میشه ولی دیدم نه تازه بعد یک روز یه هاله ی کمرنگ میندازه 

علائم هم دل درد و کمر درد خیلی کم دارم ک میگیره و ول میکنه سینه هام یکم درد میکنه و  سرم چند روز درد میکنه و معده ام بهم ریخته و دو سه روزی هم هست همش گرسنه میشم 

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز موعد بی بی زدم دیدم منفیه انداختم تو سطل فرداش اومدم سطلو خالی کنم دیدم مثبت شده باز چند تا دیگ زدم بعد نیم ساعت هاله مینداخت

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من روز موعد بی بی زدم دیدم منفیه انداختم تو سطل فرداش اومدم سطلو خالی کنم دیدم مثبت شده باز چند تا د ...

من یکی دو روز تا موعدم مونده یکی پنجشنبه زدم اول مثل شما دیدم منفیه و روز بعد یهو دیدم هاله انداخته باز دیروز گذاشتم گفتم اگه باردار باشم باید دیگه زود هاله بندازه ولی دوباره بعد یک روز هاله انداخته 

خدایا شکرت 

من یکی دو روز تا موعدم مونده یکی پنجشنبه زدم اول مثل شما دیدم منفیه و روز بعد یهو دیدم هاله انداخته ...

بی بی بعد پنج  ۶ روز تاخیر زود خط میندازه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
شاید من زیادی هولم یا شایدم منفیه!!!!

الان چند روز تاخیری

یکی دو روز مونده ب موعدم 😂 بخاطره علائمی ک داشتم گذاشتم ببینم چیه

خسته نباشی  

عزیزم دیگ بی بی نزن تا ۳روز تاخیر اگه هاله انداخت ی راست برو ازمایش هی هر روز هر روز بی بی نزن زوده