2821
2789
عنوان

بچه ها میشه دعا کنید؟؟

202 بازدید | 24 پست

بچه ها ما کاملا محافظت شده پیش میریم.یه وقتم بخوایم طبیعی پیش گیری کنیم مطمئن میشم که خیلی نزدیک پریودمه و تخمک آزاد شده و دفع شده.اما این ماه دو سه روز مونده به تخمک گذاری طبیعی پیش گیری کردیم.بازم برام مهم نبود اما از یک هفته بعدش یهو حالتای عجیب غریب داشتم.واقعا بی احتیاطی نکردم که بگم تقصیر خودمه😭من هیچوقت حتی یه روزم عقب نمینداختم اما با امروز دو روزه که عقب افتاده.توروخدا دعا کنید امروز پریود شم الان چند روزه درد پریود دارم سینه درد داره منو میکشه اما خبری نیست 😭 من عاشق بچم اما الان اصلا شرایط نگهداری بچه رو نداریم نمیخوام بدبختش کنم😭فقط برام دعا کنید لطفا

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم منم هیچ وقت بی احتیاطی نکردم

هیچ وقت عقب ننداختم اما تقریبا سه ماهه پیش یک ماه نشدم غذام تغییر کرده بود واسه همین

هر چی هم بی بی چک زدم منفی میشد

بعد از اون ماه باز درست شد

خوش به حالت اي كاش من جات بودم

انشاالله خدا یه نی نی خوشگل بهت بده عزیزدلم

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

ايشالا هر چي دوس دارين پيش بياد برا منم دعا كنين

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
خب برو یک بی بی چک بزار خیالت راحت بشه

چهار روز پیش گذاشتم منفی بود آخه

یکی بچه میخاد یکی میگه نمیخامم  ولی ایشالله هرجی ب صلاحه پیش بیاد

کاش خدا به هرکی که میخواد بده.همه توانایی نگهداریشو ندارن من تازه اول زندگیمه😔

عزیزم منم هیچ وقت بی احتیاطی نکردم هیچ وقت عقب ننداختم اما تقریبا سه ماهه پیش یک ماه نشدم غذام تغیی ...

منم میگم شاید استرس دارم شاید چیزی تغییر کرده اینجوری شدم انشاالله که همینطور باشه❤️

انشاالله خدا یه نی نی خوشگل بهت بده عزیزدلم

ممنون عزيزم، خيلي دوست دارم، اما همسرم اصلا! حتي حرفشم باعث ناراحتي ميشه ، دعا كن خدا مهر ني ني رو به دل همسرم بندازه

شکر نعمت، نعمتت افزون کند 
ايشالا هر چي دوس دارين پيش بياد برا منم دعا كنين

انشاالله خدا به شما هم یه نی نی خوشگل و سلامت بده❤️

عزيزم هرچيزي ميتونه عقب بندازه مثل استرس ناراحتي مسافرت و غذا و تغيير اب و هوا همين استرس اينكه عقب انداختي خودش بدترش ميكنه 

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏