2777
2789
عنوان

به نظرتون دزد برده یا شوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی منم دزد رو فقط پیدا کنم نه پول میخوام نه طلا فقط ارامش میخوام 😭😭😭

اخ  درکت میکنم  منم  طلاهام گم شدن  ارلمشم سلب شد چون مطمئنم   دزدم اشنابود 😢😢😢

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
گفت اینجا گفتن 1 و نیم  واقعا 30 تومنه؟؟

ا و نیم نیست ...کی گفته ..تازه پلیس به علاوه 10 کمتر .....تازه فرضا 1 ونیم مهم تره یا طلایی که رفته یعنی ارزشش انقدر پایین بوده؟؟؟اول بدون اینکه بگی برو پرس و جو 

کاشکی منم دزد رو فقط پیدا کنم نه پول میخوام نه طلا فقط ارامش میخوام 😭😭😭

بهش همین رو بگو. 

بگو همش استرس دارم و اعصابم بهم ریخته، میخوام بیفتم دنبال کارها،تمام مراحل قانونیش رو طی کنم تا فقط برسم به دزده،دیگه ول کن ماجرا هم نیستم تا آرامشم برگرده دوباره

خودت شرایط رو بهتر میدونی ، فک کن به پولی نیاز داشته ؟! طلاهات چقدری بوده ؟! کسی به کمک شوهرت نیاز د ...

خرید خودش بوده 

قبلا گفت نیاز داریم حلقه خودشو خاست بفروشه دلش نیومده میگه حیفه 

ولی کاری به نیاز داشتن کسی نداره 

یه مقدارشو خاستم بفروشم قبلا به زور اجازه داد گفت زن ابهتش به طلاهاشه سرمایع اشه 

جای طلاهامو میدونس 

خونمون هم خالی بود 

من مسافرت بودم اون سرکار 

میگه اومدم پنجره توریش کنده بود و خونه بهم ریخته 

خرید خودش بوده  قبلا گفت نیاز داریم حلقه خودشو خاست بفروشه دلش نیومده میگه حیفه  ولی کار ...

نمیخوام دلنگرونت کنم،ولی ب منم گفت عجله داشتی در خونه رو باز گذاشتی..از اون ب بعد وسواس فکری گرفتم هرکاری رو چندبار انجام میدم تا مطمئن بشم،پنج طبقه ساختمون رو بدون اسانسور میومدم بالا ببینم شیر گاز بسته اس

سالها بعد تو حالت اجبار عتراف کرد خودش با دوستش بردن فروختن و خرج ......

نمیخوام دلنگرونت کنم،ولی ب منم گفت عجله داشتی در خونه رو باز گذاشتی..از اون ب بعد وسواس فکری گرفتم ه ...

شوهرم سر لقمه های حروم و حلال خیلی سختگیره 

هیچ دوست نزدیکی هم نداشته و نداره 

ادرس خونمونم کسی فک نکنم داشته باشه 

شوهر خاله هامم ادرس خونمونو ندارن