2777
2789
عنوان

اونایی ک لبلس عروس رنگی پوشیدن بیان🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 126 پست

من عقدم تو تالار نبود ولی یه نامزدی مجلل تو تالار داشتیم قبل عروسی ک لباس نامزدیم بژ بود خیلی دوسش میدارم😊

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

من سبز کم رنگ پوشیدم رنگ سبز بهم میاد خیلی خوب بود مادرشوهرم چشاش در اومده بود خیلی ناز شدم، همش بهم میگفت، خا، توام خوشگل میشی، حالا من چشم ابرو مشکی پوستمم سفیده، همه میگفتن تو خوشگلی حالا مادر شوهر سیا سوخته با اون دخترای زشتش هر طوری تونستن خواستن بد بشم به کوری چشمشون خیلی ناز شدم، شوهرم اومد توی آرایشگاه منو نشناخت، هیچکی منو نمیشناخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره من نفهمیدم کله غاز چه رنگیه یکی میگه سفید کله غازی یکی میگه زرد کله غازی و.... ای کله ات بکن ...

واای خییلی باحال گفتی  

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
ب نظرم همچین لباسیو برای منلسبتهای دیگع مثلا حنابندون اگه دارید و اینا بپوش. همه قشنگی و خاص بودن عر ...

جشن عروسیم سفید میپوشم اخه

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

منم چند وقت دیگ عقدمه درگیز لباسم خخخ

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
من لباس عقدم للتس عروس نبود ولي يچيزي تو مايه هاي لباس عروس بود و رنگي خيلي پشيمونم كه چرا لباس ساد ...

لباس عقدم ساده بود🙂

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد