2777
2789
عنوان

اونایی ک لبلس عروس رنگی پوشیدن بیان🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 126 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جشن نامزدیم آبی کاربنی بود و خیلی زیبا البته برای 9 .10 سال پیشه...ولی هنوزم که میبینم خیلی خوشم میاد ازش .... برای حنابندونم که 3 سال پیش بود گلبهی پوشیدم وبرای پاتختی تقریبا سبز ملایم و شیک و هیچکدوم دلمو نزد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من ابی کله قازی پوشیدم خیلی ناز شده بود همه هم تعجب کرده بودن

بالاخره من نفهمیدم کله غاز چه رنگیه یکی میگه سفید کله غازی یکی میگه زرد کله غازی و.... ای کله ات بکنه غاز با اینهمه رنگت 😧😧😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
لباس رنگ بادمجونی برای عروس اصلا قشنگ نیست. هر کس دیدم پوشیده بد شده. 

بستگی داره... من دوستم از خارج کشور براش آوردن... رنگ بادمجونی... مث پرنسسا شده بود... 😍

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
اصلاااااا لباس پفی نپوش واسه نامزدی خوب نیست

نامزدیم نیست. من عقد کردم و لباس نامزدی صورتی کمرررنگ ساده پوشیدم. 

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد