2777
2789
عنوان

اونایی ک لبلس عروس رنگی پوشیدن بیان🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 126 پست

ماله من بنفش بود خیلی ناز شده بودم باهاش با یه آرایش ساده ولی  هنوزم بعد دو سال همه  تعریف میکنن 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما رنگی پوشیدی؟ اخه دو دفعه لباس عروس سفیدم بپوشم جالب نیس. فدات عزیزم

من برا عقدم لباس سبز کله ݝازی پوشیدم گیپور بود لباس عروس نبود ولی الان می گم کاش رنگ ملایم می پوشدم مث نباتی یا یاسی یا صورتی کمرنگ ی رنگ خیلی ملیح ناز تره 

@heseqob
من برا عقدم لباس سبز کله ݝازی پوشیدم گیپور بود لباس عروس نبود ولی الان می گم کاش رنگ ملایم می پوشدم ...

منم عقدم ی لباس ساده صورتی ملایم پوشیدم و عاشقشششمممم. اما لباس عروس رو موندم حالا چ کنم

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
واای خییلی باحال گفتی    

والا خو یه کله و اینهمه رنگ آخه ؟یاد کله خواهرشوهرم میفتم جلوش یه رنگه 5 سانت بعد ی رنگ دیگه وسطاش یه رنگ دیگه پشتش یه رنگ دیگه 😖😖😖😖

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
جشن عروسیم سفید میپوشم اخه

نمیدونم منکه شخصا راضی نبودم

عکسای عروسیم لباسم اسکارلتی تور ساده و پفی و دنباله دار بود اصلا مشخص نیست که برای ۷ سال پیشه  چون کاملا سبک ساده اروپایی بود هنوزم به روزه.  اما عقدمو راضی نیستم قدیمی شده. مخصوصا که ارایشگرم پشت چشمامو سایه رنگ لباسم زد وای اصلا دلم نمیخواد ببینم عکسامو از بس زشت شدم😄

الهی به امید خودت...  
مگه واسه عقد باید چه رنگ بپوشن؟همه فامیلای ما واسه جشن عقد رنگی پوشیدن واسه محضر کت و شلوار یا مانتو ...

عقد محضریم نیست.

تالاره جشن عقد.

سال بعدسم ایشالا جشن عروسی

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
من سبز کم رنگ پوشیدم رنگ سبز بهم میاد خیلی خوب بود مادرشوهرم چشاش در اومده بود خیلی ناز شدم، همش بهم ...

ماشالله اعتماد بنفس خوبي داري.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷