2777
2789
عنوان

بعد سه سال یادشون افتاد پسر دارن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 51 پست

شما میگی که مشکلشون شما نبوده، با شما هم که بی احترامی و.. نکردن. با پسرشون بودن خودشون حل میکنن. شما اگر همسرت رفت برو اگر نرفت هیچ حرفی نزن. بگو هر جور خودت صلاح میدونی. هر چی بگی این وسط تو بد میشی. ولی اگر رفتی خیلی سنگین و شیک باش بدون اینکه ناراحتی داشته باشی. کم حرف بزن. و بعد از اینم کاملا فاصله رو حفظ کن که احترامت حفظ بشه. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو شک نکن همسرت دل تو دلش نیس خانوادشو ببینه چ بسا کار خودش باشه .

اما در هر صورت برو و کینه تو ازشون بریز دور.نیازم نیس خیلی صمیمی شی حضورت در کنار شوهرت کفایت میکنه چون مقصر نبودی و نیستی

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
خیلی بخاطرشون حرف شنیدیم و تحقیر شدیم هردومون.بخدا حقشون نیست با ی اشارشون بدوییم سمتشون😔😭😭

حالا با یه اشاره نرو 

ولی ممکنه الان نری دیگه جلو نیان 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
حس درونیم همینو میگه😊میگ شکنجشون کنم

خب شما خودت میگی ناراحتی ودشمنی ای نیس بعد میگی از دستشون خیلی ناراحتی

کینه رو از خودت دور کن برو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حس درونیم همینو میگه😊میگ شکنجشون کنم

اتفاقا بدی شونو با خوبی جواب بده .بعدا نتیجه شو میبینی شک نکن ک خیریتی توش هست

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

نه عزیزم شما برو حسن نیتتو به شوهرت نشون بده اگه تیکه ای بی محلی چیزی شد دیگه نرو اینجوری میگی من خیلی دلم میخواست روابط پا بگیره که نذاشتن اما اگه نری

شوهرت کم کم تنها میره و میاد بعدا میگه تو نذاشتی اونا که دعوتت کردن.خانواده شوهر رو نمیشه حذف کرد چون بلاخره یه روزی دلش میخواد بره عروسی عزایی اینجوری برید بهتره تا بدون دعوت برید و خودتونو بچسبونین بهشون