2777
2789
عنوان

بعد سه سال یادشون افتاد پسر دارن!!!

895 بازدید | 51 پست

منو شوهرم سه سال باهم دوست بودیم.بعدش ک میخواستیم ازدواج کنیم خانوادش مخالفت کردند.مشکلشون من نبودم کلا ب شوهرم میگفتن الان ازدواج نکن با اینکه ۳۳ بود و همه چی داشت!!

شوهرم تنها اومد خواستگاری و ما ی عروسی گرفتیم با حضور چندتا از دوستامون و زندگی اغاز شد.

چند وقت بعد از عروسیمون یکی دوتا از دوستانمون و اقوام اومدن جمع شدن دور من ک این اقا خانوادشو رها کرد حتما تورو هم رها میکنه،خیلی این حرفا واسه همسرم گرون تموم شد چون هم من ریختم ب هم و زندگیمون مختل شد هم اینکه ب شخصیت شوهرم توهین شد.نتیجشم شد اینکه من با اون ادما دعوا کردم و قطع رابطه و دیگ تقریبا کسی دورمون نموند...

حالا دیروز پیک برام ی سبد گل اورد😐😐از طرف خانواده همسرم.با ی پیغام ک مارو دعوت کردند اخر هفته و منتظرن ک کدورت هارو کنار بگذاریم!!!

کدورت اخه!!کدوم دشمنی و ناراحتی؟!من ک اصلا ندیدمشون!

خیلی از دستشون ناراحتم واقعاااااا اصلا نمیخوام ببینمشون اون زمانی ک ب حضورشون نیاز بود نبودند الانم نمیخوام باشن.ولی از طرفی هم نمیخوام شوهرم رو دوباره بی کس کنم.

همسرم تصمیم رو گذاشته ب عهده من.بنظرتون برم!!!؟؟

بله عزيزم برو

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم نمیرفتم چون مطمئنا از قبل بدتر سرت میارن و احتمالا دلشون برا پسرشون تنگ شده فقط

بعدم دردسرای خانواده شوهر هم به مشکلاتت اضافه میشه

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

دو پهلو حرف بزن جوري كه با شوهرت هردو تصميم گرفته باشين كه اگر مشكلي هم پيش اومد نگه تو گفتي

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

به خاطر اینده بچت که بعدها میاد برو 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋