سلام دوستان شبتون بخیر.میخواستم بپرسم فرق کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم و بهداشت چیه کدومش بهتره از لحاظ شغلی و غیره من شنیدم کار عملی بهداشت بیشتره ممنون میشم راهنمایی کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهداشت بهتره ازهرلحاظ تو دانشگاه علوم پزشکی هست اما از کل ایران ۳۰ نفر برمیداره شانس قبولی خیلی پایی ...
خودشم بهداشت همش۵یا۶تا شهر هست که برمیداره کلا ۳۰ نفر برمیداره ولی منی که تبریزم نمیرم زاهدان وکرمانشاه رو که هرکدوم ۱۰ نفرمیخوان رو بزنم که پس کلا ۱۰ نفر ظرفیتش میشه که اونم خیلی خوندن و شانس میخواد
بهداشت بهتره ازهرلحاظ تو دانشگاه علوم پزشکی هست اما از کل ایران ۳۰ نفر برمیداره شانس قبولی خیلی پایی ...
سلام بله در مورد ظرفیت کمش اطلاع دارم و این که سه چهار شهر بیشتر ندارن اما قانونی که تصویب کردن این باید زبان رو بیست و پنج درصد بزنی که برگت تصحیح بشه و شنیدم زبان بهداشت عمومی هست و راحتتر ولی علوم سخت و تخصصی
سلام بله در مورد ظرفیت کمش اطلاع دارم و این که سه چهار شهر بیشتر ندارن اما قانونی که تصویب کردن این ...
نه گلم زبان بهداشت عمومی هست زبان علوم راحت تره زبان بهداشت زبان کل رشته های پزشکی هست بزن زبان نوشته لزگی برات جلد کتاب رو میاره عمومی ازاین لحاظ هست یعنی برا روانشناسی نیس حتی لغات رشته مامایی هم میخونی