سلام دوستان شبتون بخیر.میخواستم بپرسم فرق کنکور ارشد روانشناسی وزارت علوم و بهداشت چیه کدومش بهتره از لحاظ شغلی و غیره من شنیدم کار عملی بهداشت بیشتره ممنون میشم راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا خودت هدف تعیین کن وجدی بخون اونایی که بهداشت قبول میشن و زبان ۲۵ درصد به بالا میزنن ازفضا نیومدن خواستن توانستن است تو میتونی خیلیا شاید فکرکنن نمیتونی و یا مسخره کنن بهداشت بگن محاله قبول شی تو بهشون ثابت کن میتونی
عکسش میتونی بفرستی چند خریدیش من یه فایل دارم لغت 504. و 1100 رو داره
من ۷سال کلاس زبان رفتم تافل و آیلتس گرفتم اما زبان فرار هست هیچ لغتی یادم نیس کتابام ازاون موقع موندن قیمت الانشون رو نمیدونم قدیمی هستن الان اعتبار هردو مدرکمم خیلی وقته تموم شده
منم بیرون کلاس زبان میرم ترم سه بزرگسالانم یه پنج شش سالی پس طول میکشه تافل آیلتس بگیری
داشتم عکس میدادم خیلی طول کشید لود نشد آخرش برم اسکرین بگیرم اونجوری میاد.نه ۶سال طول نمیکشه عزیزم من چون از پنجم ابتدایی شروع کردم صفر بودم از کودکان ازصفر خوندم براهمون ۷سال شد
یه گروه داریم برا ارشد روانشناسی بچه ها جمع شدن همو کمک کنن لینک خواستم بدن بفرستم برات
آره اگر بفرستی ممنون میشم خودم گروه سید جواد عمادی عضوم رتبه سه بالینی نود و شش بوده مشاورش خوبه تو گروه ازش سوال میپرسیم ولی خب بنده خدا خودشم درس و پایان نامه داره خیلی نمیشه بری پی وی ازش سوال کنی با اینکه جواب سوالام گرفتم باز تردید دارم