2777
2789
عنوان

دانشجویان ارشد روانشناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3341 بازدید | 37 پست
زبان علوم راحت تره منبعش متون تخصصی روان شناسی ترجمه یحیی سیدمحمدی فکرکنم اکثر لغاتشم تو کارشناسی آد ...

بله زبان سید محمدی خوندم کارشناسی .لیندالیل هم مثل اینکه جز منابع هست ولی باید از پایه قوی کنم دایره لغات رو .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

میزنی ان شاءالله همون لزگی رو بخر بخون منبع اونه اما خب زبانت ضعیف باشه نمیتونی بخونی ترجمه فارسی ند ...

که اینطور میگم ندیدمش اطلاع ندارم ممنون گفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زبان سید محمدی خوندم کارشناسی .لیندالیل هم مثل اینکه جز منابع هست ولی باید از پایه قوی کنم دایره ...

اینا برا کنکور علوم هست تخصصی هست نیاز به پایه نداره اما بهداشت رو از پایه بخون ازسطح بزرگسالان هست و همون لزگی

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
که اینطور میگم ندیدمش اطلاع ندارم ممنون گفتی

اره زبانت رو قوی کن میتونی ۵۰۴ واژه رو بخونی من دارمش ترجمه فارسی هم داره لغاتش

برا خودت هدف تعیین کن وجدی بخون اونایی که بهداشت قبول میشن و زبان ۲۵ درصد به بالا میزنن ازفضا نیومدن خواستن توانستن است تو میتونی خیلیا شاید فکرکنن نمیتونی و یا مسخره کنن بهداشت بگن محاله قبول شی تو بهشون ثابت کن میتونی

اره زبانت رو قوی کن میتونی ۵۰۴ واژه رو بخونی من دارمش ترجمه فارسی هم داره لغاتش

عکسش میتونی بفرستی چند خریدیش من یه فایل دارم لغت 504.  و 1100 رو داره

عکسش میتونی بفرستی چند خریدیش من یه فایل دارم لغت 504.  و 1100 رو داره

من ۷سال کلاس زبان رفتم تافل و آیلتس گرفتم اما زبان فرار هست هیچ لغتی یادم نیس کتابام ازاون موقع موندن قیمت الانشون رو نمیدونم قدیمی هستن الان اعتبار هردو مدرکمم خیلی وقته تموم شده 

برا خودت هدف تعیین کن وجدی بخون اونایی که بهداشت قبول میشن و زبان ۲۵ درصد به بالا میزنن ازفضا نیومدن ...

ممنون از این همه انرژی مثبت ❤❤❤آره به خاطر یه سری حرفا تصمیم گرفتم البته همیشه حرف هست هرکاری کنی ولی خب بالاخره آدم تا یه جا تحمل داره 

عکسش میتونی بفرستی چند خریدیش من یه فایل دارم لغت 504.  و 1100 رو داره

عکس اما میدم نمیدونم الان عوض شده جلدشون یا نه

من ۷سال کلاس زبان رفتم تافل و آیلتس گرفتم اما زبان فرار هست هیچ لغتی یادم نیس کتابام ازاون موقع موند ...

منم بیرون کلاس زبان میرم ترم سه بزرگسالانم یه پنج شش سالی پس طول میکشه تافل آیلتس بگیری

منم بیرون کلاس زبان میرم ترم سه بزرگسالانم یه پنج شش سالی پس طول میکشه تافل آیلتس بگیری

داشتم عکس میدادم خیلی طول کشید لود نشد آخرش برم اسکرین بگیرم اونجوری میاد.نه ۶سال طول نمیکشه عزیزم من چون از پنجم ابتدایی شروع کردم صفر بودم از کودکان ازصفر خوندم براهمون ۷سال شد

داشتم عکس میدادم خیلی طول کشید لود نشد آخرش برم اسکرین بگیرم اونجوری میاد.نه ۶سال طول نمیکشه عزیزم م ...

آهان.باش فدای سرت خودتو اذیت نکن واسه عکس دستت درد نکنه

یه گروه داریم برا ارشد روانشناسی بچه ها جمع شدن همو کمک کنن لینک خواستم بدن بفرستم برات

آره اگر بفرستی ممنون میشم خودم گروه سید جواد عمادی عضوم رتبه سه بالینی نود و شش بوده مشاورش خوبه تو گروه ازش سوال میپرسیم ولی خب بنده خدا خودشم درس و پایان نامه داره خیلی نمیشه بری پی وی ازش سوال کنی با اینکه جواب سوالام گرفتم باز تردید دارم