2777
2789

سرطان رحم تو سن پایین و افراد مجرد هم هست؟!!

مگه عاملش اچ پی وی نیست؟ 

کسی اطلاع داره؟ اصلا عاملش چیه؟ چی باعث میشه؟

اگر کسی رو میشناسید که این شرایط رو داشته راهنماییم کنید ممنونم از همگی😍😍😍

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سالها پیش فامیلی داشتیم که دخترش تو سن 18 سالگی سرطان رحم گرفت و یکی دو سال بعد فوت شد. هنوز هم م ...

وای خدا رحمتشون کنه😭

البته اچ پی وی یکی ازعامل های سرطان دهانه رحم است وسرطان رحم عامل های دیگرهم داره که شایدیکی ازعامل های ان رابطه جنسی درزمان پریودی برقرارکردن باشه

اما درافرادمجردتا کنون من نشنیده ام که دچارسرطان رحم شده باشه ولی احتمال هرچیزی هست.

سلام عزیزم عامل سرطان دهانه رحم hpv هست  راستش ما یه فامیل داشتیم ازدواج نکرده بود ۲۴ سالاش ای ...

سلام😍

ممنون از راهنماییت💚

یه سوال عزیزم خب مگه اچ پی وی از طریق رابطه وارد بدن نمیشه پس چجوری این اتفاق می افته؟!

سرطان یعنی تولید مثل بی حد و مرز سلولها.ربطی نداره به جنسیت و سن و تاهل . تو بیمارستان های خون و ان ...

سلام ممنونم از کمکتون

میشه به این سوالم اگر میدونید جواب بدید؟

سلام😍 ممنون از راهنماییت💚 یه سوال عزیزم خب مگه اچ پی وی از طریق رابطه وارد بدن نمیشه پس چجوری ای ...

من یه بار از دکترم پرسیدم گفت که بیشتر از روابط جنسی وارد بدن میشه ولی از استخر یا اپیلاسیون هم امکان داره انقدر که میگن خطرناک نیست hpv حدود ۱۰۰ نوع ویروس داره که ۲ نوعش میتونه عامل سرطان بشه تازه اون دو نوع هم توی ۳۰ درصد افراد تبدیل به سرطان میشه که ۱۰ سال طول میکشه و اگه تو این ۱۰ سال متوجه بشن درمانش خیلی راحت هست

💚💙💜💛