2777
2789
عنوان

سقط جنین بدون ضربان قلب

11616 بازدید | 38 پست

سلام دوستان  من بارداری بدون ضربان قلب دارم. دکترم گفته که بدون دارو خود به خود دفع میشه. کسایی که این تجربه رو داشتین میشه بگین چه مقدار  لخته از بدنتون دفع شد؟ من مقدار دفع داشتم، بعدش مسکن خوردم کلا دردم تموم شد. شنیدم میگن مسکن نمیزاره که محتویات رحم کامل خارج بشه درسته؟؟

سلام عزیزم چند هفته بودی؟من هفت هفته خودش سقط شد تو خونه سقط شد خیلیییی زیاد خونریزی و لخته داشتم من ک مسکن خوردم فقط دردام یکم کمتر شد ولی دفع زیاد داشتم 

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗

از ساعت ۹نیم دفع داشتم تا ساعت ۱شب اونم شدیددددد فرداشم جفت دفع شد دیگه دردام خوابید تا دوسه روز بعدشم لخته دفع کردم الانم ی کمش مونده تو رحمم باید تا فردا پس فردا دفع شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ستاره جون با پریود الان هفته ۱۰هستم تو هفته ۶ متوقف شده بود

من ار اخرین پریودیم ۱۰هفته گذشته بود ولی رفتم سونو گفت ۶هفته هستی دو هفته بعدشم رفتم سونو گفت ۷هفته هستی رشد بچه کند بود قلبم تشکیل نشده بود یکم کار کردم تو خونه و اب هویچ خوردم خودش دفع شد ولی الان ی تیکه ازش مونده باید اونم دفع شه.کی سقط کردی؟هنوزم درد داری؟

شما هم بدون قرص سقط کردی درسته؟؟ باید کی سونو بری که معلوم بشه کامل دفع شده؟؟  

اره بدون قرص دفع شد من شیاف جلوگیری از سقط هم استفاده کردم ولی فایده نداشت

دیروز رفتم گفت همش دفع شده فقط ی تیکه ازش مونده ۲۰×۱۹میل 

دیروز پونه و اویشن خوردم که بعدش درد داشتم و یک لحظه درد شدید گرفتم و تیکه لخته ازم دفع شد بعدش مسکن خوردم . دیگه درد ندارم. نگرانم که مسکن که خوردم نزاشته باشه که بیشتر بیاد

دیروز پونه و اویشن خوردم که بعدش درد داشتم و یک لحظه درد شدید گرفتم و تیکه لخته ازم دفع شد بعدش مسکن ...

کی سقط کردی گلم؟جنینو دیدی؟جفتو دیدی؟جنین دفع شده؟

دکترت چی میگه؟؟ قبل بارداری تحت نظر بودی؟؟

همون سونوی اول گفت احتمال سقط هس .از هفته ۶تحت نظر دکتر بودم عزیزم.بنظرت از کجا بفهمم دلیلش چی بوده؟رشد بچه کند بود