2777
2789
عنوان

کسی بچه طلاق بوده از سن پایین؟ دخترم خیلی بهانه گیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 98 پست
بله حق دارید . من بچه دار شدم در حالیکه شرایط نداشتم  همسرم بد نیست ولی هر دوشرایط نداشتیم&nb ...

منم دقيقا اينو ميگم 

اگه كسي با شوهرش مشكل داره اصلا و اصلا نبايد بچه بياره 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
شما يه مادرو تشويق كني طلاق بگيره و بچش اين وسط داغون بشه چيز خاصي گيرتون مياد؟؟؟؟

تشویق!!!! ایشون مشاوره طلاق خواستن؟؟!! داره از مشکل بچه ش میگه تو میگی بی رحمی که شوهرت داره طلاقت میده. حرفی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دل خوشی ندارم. خیلی اذیت شدم و درخواست طلاق دو بار از طرف همسرم بود. البته بعد پشیمون شد ا ...

خب فکر کنم چون تو میخوای تو خونه نگهش داری بچه اذیت میشه رابطه شونو کم کم قطع کن یهو قطعش نکن 

و اینکه جای خالی بچه باباشو با یه چیز معقول پر کن مثه پارک یا برنامه های تفریحی دیگه 

درضمن بچه ه ا تو سن بهانه گیری هستن اگ قراره دیگه باباشو نبینه برات بهتره ک زیاد کشش ندی جفتتون اذیت میشید

چقد بي رحمن زنايي كه با وجود بچه طلاق ميگيرن 😢😢 مگه اخلاق شوهرتونو نميدونيد؟؟ اگه يك درصدم احتمال ...

آخه مگه آدم با احتمال جدایی زندگی می کنه؟ این چه حرفیه. مادرا بی رحم نیستن. گاهی اتفاقایی تو زندگی میفته که ناخواسته ست و کسی از قبل حدس نمیزده. شما معلومه خیلی بی تجربه ای. دیگه الان دوره زمونه ای نیست که کسی برای درست شدن زندگیش بچه دار بشه

خدایا بهترین را پیش راهم قرار بده
بچه ها من دل خوشی ندارم. خیلی اذیت شدم و درخواست طلاق دو بار از طرف همسرم بود. البته بعد پشیمون شد ا ...

دختر بچه خیلی آسیب میبینه  

کاش شوهرت متوجه بشه

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
کسی تجربه داره؟ دخترم خیلی ضربه می خوره؟ چه حسرتهایی می مونه تو دلش؟ بچه ها من خیلی براش وقت می زارم ...

عزیزم مسلما برا بچه درک اینکه چرا با پدرش نیست خیلی سخته وحتی غیر قابل درک .از دید من حتما با یه مشاور کودک صحبت کن که ببینی چیکار باید بکنین هم شما هم پدرش .موفق باشی 

منم دقيقا اينو ميگم  اگه كسي با شوهرش مشكل داره اصلا و اصلا نبايد بچه بياره

حااا حتما مشکلم نه 

کفایت آدم ها و سلامتی روح و روان هم باید بررسی بشه 

من بعد از زایمان بیمار شدم خوب اصلا نمی تونم مادر خوبی باشم 

برای سلامتیم دعا کنید دکتر بلاسرم آورد تد اتاق عمل

✔️ خبرنگار 

استارتر عزيز به نظر من همه تلاشتو بكن شوهرتو به زندگي برگردوني طلاق بهترين راه نيست براي شمايي كه بچه داري 

ريشه يابي كن ببين مشكل اصلي شوهرت با تو چيه 

سعي كن اون مشكلو حل كني و حتما از يه مشاور كمك بگير 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

نه پدرش خیلی عصبیه و یک دفعه قاطی می کنه. دست بزن هم داره البته نمیگم خیلی. اما بعد از تولد بچه این حالتشو نشون داد. قبلش بیشتر تهدید به کتک بود یا ... چندباری جلو دخترم اینکارو کرد. منم چیزام رو جمع کردم و رفتم

الان هم دلم به طلاق نمیره بخاطر دخترم. اما اون میگه من میخوام برم دوباره ازدواج کنم و .... دخترم رو هیچوقت بهش نمیدم. صلاحیت نداره. من همه چیزم رو بخشیدم تا حضانت دخترم رو بگیر. اما اصلا نمیتونم جلو ملاقاتها رو بگیرم. مرتب میاد دنبالش یا بهش زنگ می زنه. کاش می مرد تا این بچه هم دو هوایی نشه

آخه مگه آدم با احتمال جدایی زندگی می کنه؟ این چه حرفیه. مادرا بی رحم نیستن. گاهی اتفاقایی تو زندگی م ...

عزيزم من اطرافم آدماي زيادي رو ديدم با وجودي كه با شوهرشون مشكل داشتن بچه دار شدن و اين به نظر من خيلي بي رحميه چون حتي اگه طلاقم نگيرن نميتونن در حاليكه با خودشون درگيرن به تربيت بچشون برسن

اميدوارم ازم دلخور نشي خانومي 😘😘