2777
2789
عنوان

کسی بچه طلاق بوده از سن پایین؟ دخترم خیلی بهانه گیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 98 پست

چقد بي رحمن زنايي كه با وجود بچه طلاق ميگيرن 😢😢

مگه اخلاق شوهرتونو نميدونيد؟؟ اگه يك درصدم احتمال بديد كه ممكنه جدا بشيد نبايد بچه دار بشيد 

بچه چه گناهي كرده كه بايد قرباني بشه 😔😔

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز رسما طلاق نگرفتم. اما به اصرار شوهرم داریم کارای طلاق رو انجام میدیم. اما من یه خونه جدا گرفتم ...

چراشوهرت میخوادجداشه؟

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍
چقد بي رحمن زنايي كه با وجود بچه طلاق ميگيرن 😢😢 مگه اخلاق شوهرتونو نميدونيد؟؟ اگه يك درصدم احتمال ...

خیلی از مردا خودشون گند میزنن به زندگیشون با خیانت با اعتیاد با عوض شدنشون...

ادم از کجا میدونی فردا چخبره

بچه ها من دل خوشی ندارم. خیلی اذیت شدم و درخواست طلاق دو بار از طرف همسرم بود. البته بعد پشیمون شد اما ایندفعه اصرارش بیشتره. منم راستش از خدامه اما هر بار گریه ها و بی تابی های دخترم رو میبینم پشیمون میشم. خودشو کشت این بچه. میگه بابا بیاد پیشم. میبره بیرون دورش میده دم در با گریه ازش جدا می شه

خدایا بهترین را پیش راهم قرار بده
چقد بي رحمن زنايي كه با وجود بچه طلاق ميگيرن 😢😢 مگه اخلاق شوهرتونو نميدونيد؟؟ اگه يك درصدم احتمال ...

میگه طلاق به اصرار شوهرشه. از عذاب وجدان دادن به یه آدم مستاصل چیز خاصی گیرتون میاد؟؟ 

بچه ها من دل خوشی ندارم. خیلی اذیت شدم و درخواست طلاق دو بار از طرف همسرم بود. البته بعد پشیمون شد ا ...

با   کس   دیگ ای هست؟

مهریه داره بده ک انقد پروعه؟

عزیزان صلوات برمحمد (صلوات الله علیه واله)بفرستید

بله حق دارید .

من بچه دار شدم در حالیکه شرایط نداشتم 

همسرم بد نیست ولی هر دوشرایط نداشتیم 

از همه خواهش می کنم صرفا  برای  آروم کردن دلشون بچه دار نشن .این تجربه های یک مادر درمونده هست 

✔️ خبرنگار 
بچه ها من دل خوشی ندارم. خیلی اذیت شدم و درخواست طلاق دو بار از طرف همسرم بود. البته بعد پشیمون شد ا ...

عزیزم اگه پیش پدرش راحتتره بزار پیش اون باشه.ما یکی از فامیلا جدا شدنی دخترشون گفت با بابا راحتترم با باباش رفت

کسی تجربه داره؟ دخترم خیلی ضربه می خوره؟ چه حسرتهایی می مونه تو دلش؟ بچه ها من خیلی براش وقت می زارم. البته شاغلم و فقط بعد از ظهرها با دخترمم

خدایا بهترین را پیش راهم قرار بده
میگه طلاق به اصرار شوهرشه. از عذاب وجدان دادن به یه آدم مستاصل چیز خاصی گیرتون میاد؟؟ 

شما يه مادرو تشويق كني طلاق بگيره و بچش اين وسط داغون بشه چيز خاصي گيرتون مياد؟؟؟؟

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
کسی تجربه داره؟ دخترم خیلی ضربه می خوره؟ چه حسرتهایی می مونه تو دلش؟ بچه ها من خیلی براش وقت می زارم ...

من نمیدونم واقعا. جدایی داشتم ولی بدون بچه. فقط میدونم باید خیلی قوی باشی و صبور. زمان ارومش میکنه

بعضی مردا تا بچه دار میشن تازه خودشونو قشنگ نشون میدن خیانت  دست بزن اعتیاد حتی بچشونم به بار کتک میگیرن بنظرم طلاق گرفتن بهتره تا اینکه بچه تو یه محیط متشنج بخواد زندگی کنه ودرآینده یه آدم عصبی وپرخاشگر شه