2777
2789

برو شیر اب و وا کن به اب اروم خوابتو تعریف کن بعد دیگه به هیشکی نگو برو پول بنداز صدقات و واسه قضا بلا یه تخم مرغ و بشکون

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خوابها که خواب صادق نیس عزیزم

همونی هم که خواب صادقه میبینه کلی شرایط و ...رعایت میکنه

ان شاا الله خیرِ اشفته نباش❤

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

دیشب بدجوری باشوهرم بحثم شد خیلیم گریه کردم

نصف شب خواب دیدم دندون اخرم خراب شده رفتم دکتر

درست نشد 

دکتره اومد خونه رفتم پیشش بعد خودم دست زدم به دندونم دیدم لقه تصفشم خالیه

گفتم اینکه درست نشد کندمش

اونو که کندم کللللا دندونای بالا تا اخر همش ریخت

تو کف دستم

انقدر گریه کردم خدامیدونه

همه خوابها که خواب صادق نیس عزیزم همونی هم که خواب صادقه میبینه کلی شرایط و ...رعایت میکنه ان شاا ...

خوابهای من صادقه هستن متاسفانه..هرخوابی ببینم تعبیرمیشه..بگم تعجب میکنین  

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
دیشب بدجوری باشوهرم بحثم شد خیلیم گریه کردم نصف شب خواب دیدم دندون اخرم خراب شده رفتم دکتر درست نش ...

صدقه بده عزیزم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
دیشب بدجوری باشوهرم بحثم شد خیلیم گریه کردم نصف شب خواب دیدم دندون اخرم خراب شده رفتم دکتر درست نش ...

بیخیتل بابا.من انقددددددد خواب راجع به افتادن دندون میبینم هیچکدومم تعبیر نداره.دیشبم دیدم باز