فیلی مدیر عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 1884 عنوان خانما توروخدابیاین چه خواب بدب دیدم خیلی اشفتم | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 25 پست دلم همش شور میزنه چیکارکنم 1397/07/29 | 07:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلی مدیر استارتر عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 1884 بیخیتل بابا.من انقددددددد خواب راجع به افتادن دندون میبینم هیچکدومم تعبیر نداره.دیشبم دیدم باز جدیییخدا از دهنت بشنوهمن تاحالا ازاین مدل خوابهای تعبیر دارندیده بودمقبل خواب اشتی کرده بودم
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21971 چشم میرم بیرون میندازم صدقه تعبیرش چیه نمیدونی عزیزم یبارهمسرم ازخواب پاشد گفت خواب دیدم تمام دندونام ریخته..تعبیرشو پرسیدم از یکی..گفت دقیق یادم نیست دندانهای بالا خونواده پدری وپایین مادری هستن انگار..گفت یعنی مرگ همه اونا رومیبینه بعدازدنیا میره..یعنی عمرزیادی میکنه خودش کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پرنسسسس عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 3055 دیشب بدجوری باشوهرم بحثم شد خیلیم گریه کردم نصف شب خواب دیدم دندون اخرم خراب شده رفتم دکتر درست نش ... عزیزم من صد بار این طور خوابی رو دیدم وبا این که میگن تعبیرش بد هست ولی برا من اب از اب تکون نخورد تو هم نگران نباش فوقش یه صدقه بنداز
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40512 جدییی خدا از دهنت بشنوه من تاحالا ازاین مدل خوابهای تعبیر دارندیده بودم قبل خواب اشتی کرده بودم خیره ایشالا.الکی فکرتو مشغول نکن.
فیلی مدیر استارتر عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 1884 عزیزم یبارهمسرم ازخواب پاشد گفت خواب دیدم تمام دندونام ریخته..تعبیرشو پرسیدم از یکی..گفت دقیق یادم ن ... 😱😵😵ای خدا من دیشب بیشتر ناراحتیم از همون خانواده پدری که خانواده شوهرمن ناراحت بودموای چه تعبیری
فیلی مدیر استارتر عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 1884 خیره ایشالا.الکی فکرتو مشغول نکن. ممنون عزیزمایشالاخیرهمرسی که اومدین تاپیکم
فیلی مدیر استارتر عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 1884 خانمای گل ممنونم ازهمه تونمرسی hamiجون مرسی تعبیرشو دادی❤❤
ساداتم عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 2530 عزیزم هرموقع خواب بد دیدی آیه اخر سوره مجادله رو بخون به خوبی تعبیر میشه در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21971 😱😵😵 ای خدا من دیشب بیشتر ناراحتیم از همون خانواده پدری که خانواده شوهرمن ناراحت بودم وای ... اره جالبه..واسه ماهم جالب بود..خدابهت عمرطولانی میده.. کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ریمااااااااااا عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 5334 خوابهای من صادقه هستن متاسفانه..هرخوابی ببینم تعبیرمیشه..بگم تعجب میکنین عزیزمچون بد تعبیر میکنی بد میشههمیشه خوب تعبیرشون کن❤ هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم 😊
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21971 عزیزم چون بد تعبیر میکنی بد میشه همیشه خوب تعبیرشون کن❤ نه والا بدتعبیرش نمیکنم ولی...😐 کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم