2777
2789
بیخیتل بابا.من انقددددددد خواب راجع به افتادن دندون میبینم هیچکدومم تعبیر نداره.دیشبم دیدم باز

جدییی

خدا از دهنت بشنوه

من تاحالا ازاین مدل خوابهای تعبیر دارندیده بودم

قبل خواب اشتی کرده بودم

چشم میرم بیرون میندازم صدقه تعبیرش چیه  نمیدونی

عزیزم یبارهمسرم ازخواب پاشد گفت خواب دیدم تمام دندونام ریخته..تعبیرشو پرسیدم از یکی..گفت دقیق یادم نیست دندانهای بالا خونواده پدری وپایین مادری هستن انگار..گفت یعنی مرگ همه اونا رومیبینه بعدازدنیا میره..یعنی عمرزیادی میکنه خودش 

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب بدجوری باشوهرم بحثم شد خیلیم گریه کردم نصف شب خواب دیدم دندون اخرم خراب شده رفتم دکتر درست نش ...

عزیزم من صد بار این طور خوابی رو دیدم وبا این که میگن تعبیرش بد هست ولی برا من اب از اب تکون نخورد تو هم نگران نباش فوقش یه صدقه بنداز

عزیزم یبارهمسرم ازخواب پاشد گفت خواب دیدم تمام دندونام ریخته..تعبیرشو پرسیدم از یکی..گفت دقیق یادم ن ...

😱😵😵

ای خدا 

من دیشب بیشتر ناراحتیم از همون خانواده پدری که خانواده شوهرمن ناراحت بودم

وای چه تعبیری

😱😵😵 ای خدا  من دیشب بیشتر ناراحتیم از همون خانواده پدری که خانواده شوهرمن ناراحت بودم وای ...

اره جالبه..واسه ماهم جالب بود..خدابهت عمرطولانی میده..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خوابهای من صادقه هستن متاسفانه..هرخوابی ببینم تعبیرمیشه..بگم تعجب میکنین    

عزیزم

چون بد تعبیر میکنی بد میشه

همیشه خوب تعبیرشون کن❤

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
عزیزم چون بد تعبیر میکنی بد میشه همیشه خوب تعبیرشون کن❤

نه والا بدتعبیرش نمیکنم ولی...😐