2777
2789
ازکجا باید تهیه کرد قیمتش چنده

تو اینستا هست از گوگل هم سرچ کنی میاره من پارسال ایزی رو۱۸۵ و بلوبری۳۶۵ خریده بودم ولی شنیدم الان خیلی گرون تر شده

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکجا باید تهیه کرد قیمتش چنده

اینا توش شیشه داره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نمیشه گلم به حدا من یه ماه خودمو کشتم حتی نیم کیلو هم کم نکردم

عزیزم شمااگه واقعارعایت کردیدوکم نمیکنیدبدنتون استپ کرده،بنظرم اگه بدنتون توانایی داره رژیم شوک بگیرید ( توی اینترنت هست) که بدنتون ازحالت خارج شه

لطفالایک نکنید،ممنون
عزیزم اینا که دهنا خشک میکنه صد در صد شیشه داره. و علت کاهش وزنم همینه

آره گلم شنیدم همچین چیزی رو حالا راست و دروغشونمیدنم، من پارسال استفاده کردم

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 
میدونی دیگه خسته شدم دوست دارم زود لاغر شم انگار انگیزمو از دست دادم

منم بخدا از لاغری ضعیفی بدن خسته شدم دوست دارن چاق شم  دو هفته رفتم رقص ایروبیک چون مهیجه جوونم گفتم انرژیم خالی شه شاده اما بقدری بعد ورزش اشتهام کور میشد رفتم زیر سرم چشام سیاه می‌رفت  اذیت شدم نرفتم انقد دوست دارم برم باشگاه  از نظر روحی روانی بهتر شم بدنم سالم باشه پیر شدم مریض نشم اما زیادی ضعیفم 

ممنونم همچنين

وای واقعا اینقدر لاغر شدی؟یه چیز بگم ناراحت نشی ها .چند بار اون موقع ها عکس گذاشته بودی همش چاقی ات تو ذهنم بود ،آفرین به اراده ات

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
هرچی روی لینک میزنم‌باز نمیشه عزیزم

باید تلگرامتا بروز کنی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
منم بخدا از لاغری ضعیفی بدن خسته شدم دوست دارن چاق شم  دو هفته رفتم رقص ایروبیک چون مهیجه جوونم ...

خوش به حالت که لاغری کاش من جای تو بودم هیچ وقت تلاش نمیکردم چاق بشم😳

من ازبهمن شروع کردم75 بودم54 شدم، هرروزورزش میکردم توی این دورانم 3 بارژیم هویج گرفتم همون.رژیم شوک که دچاراستپ وزنی نشم وخداروشکراصلانشدم اصلا3 ماهه درحال تثبیت وزنم

لطفالایک نکنید،ممنون
من ازبهمن شروع کردم75 بودم54 شدم، هرروزورزش میکردم توی این دورانم 3 بارژیم هویج گرفتم همون.رژیم شوک ...

چطوری وزنتونو تثبیت میکنید؟