2777
2789
منم بخدا از لاغری ضعیفی بدن خسته شدم دوست دارن چاق شم  دو هفته رفتم رقص ایروبیک چون مهیجه جوونم ...

منم دیگه خسته شدم چون هم چاقم هم ضعیف هیچ کس باور نداره که چقدر ضعیفم همه فکر میکنن چون چاقم خیلی قوی هستم

چطوری وزنتونو تثبیت میکنید؟

عزیزبرای کاهش وزن، وزنتو ضربدر20 کن منهای100 

برای تثبیت ضربدر30 کن این کالری مجازروزانت به دست میاد،البته من توی دوران رژیمم خیلی کمترازاون رقم بدست اومده میخوردم

لطفالایک نکنید،ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بدنم خیلی ضعیف شده و همش سر گیجه دارم خوب نمیتونم ورزش کنم و همش کسلم شدم یه چاغ خرفت از خود ...

نه اینجوری نگوبایداول خودتودوست داشته باشی که بتونی به خودت کمک کنی دوست من این اواخربه خاطرمشکلات هورمونیش140 کیلوشده بودرژیم گرفته ازاسفندوتاالان40 کیلوکم کرده تاعیدمیخوادبشه60 تمام مشکلات هومونیشم برطرف شده

عزیزم شماتوی اینترنت مزاج شناسی کن خودتوشایدغذاهای که مصرف میکنی مناسب مزاجت نیست که همش بی حالی

لطفالایک نکنید،ممنون
عزیزبرای کاهش وزن، وزنتو ضربدر20 کن منهای100  برای تثبیت ضربدر30 کن این کالری مجازروزانت به دس ...

مرسی گلم❤️🌹

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 
نه اینجوری نگوبایداول خودتودوست داشته باشی که بتونی به خودت کمک کنی دوست من این اواخربه خاطرمشکلات ه ...

منم مشگل هرمونی ودارم و دارو مصرف میکنم فک میکنم بدنم سرده چطور باید مزاجمو بفهمم

منم مشگل هرمونی ودارم و دارو مصرف میکنم فک میکنم بدنم سرده چطور باید مزاجمو بفهمم

عزیزم توی اینترنت کلاداره علایمشو

یه چیزدیگه این گروهای نیوشاهست توی ت ل گرام اوناادمیناشومزاج شناسی انجام میدم،من خو دم اونجامزاج شناسی کردم ولی ازشون دمنوش نگرفتم

لطفالایک نکنید،ممنون
شما بامصرف قرص ها چقدر وزن کم کردی؟ 

گلم من مداوم مصرف نکردم،(چون من نهایت ۵ ،۶کیلو میخواستم کم کنم) ولی مشاور میگفت اگه طبق برنامه مصرف کنی توی یک ماه،۱۵ تا ۲۰ کیلو کم میکنی، ولی اگه راستشو بخواین اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم چون عوارضش خیلی بده، ریزش موی شدید، سر گیجه ،تپش قلب.

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 
گلم من مداوم مصرف نکردم،(چون من نهایت ۵ ،۶کیلو میخواستم کم کنم) ولی مشاور میگفت اگه طبق برنامه مصرف ...

من دوهفته اس ایزی اسلیم مصرف میکنم فعلا مشکلی نداشتم. ان شاء الله دوره بعدیو بلوبری یا ادیوس میگیرم

سلام بچه ها من خودم 25 كيلو لاغر كردم از فروردين 89 بودم شدم 64 تجربه شخصي من اين بود كه براي رژيم نياز جدي به دكتر و باشگاه هاي خاص نيس و اولين حرف اراده هست و پشتكار 

و اين كه رژيم هاي لاغري گروهي فوق العاده ج ميده من خودم تو يه گروه لاغر كردم كه همه ام خانوم بودن 

بچه ها این لینگ یه گروه لاغریه خیلی فعال و پر انرژیه . اگه نیاز دارید وزن کم کنید اما تو نیمه ی راه خسته میشید به بچه هاش بپیوندید https://t.me/joinchat/EBhNOE9VA8UwQDWUhyVGJA
یک روز به تمام آرزو هایم میرسم.من به امید ایمان دارم...
من دوهفته اس ایزی اسلیم مصرف میکنم فعلا مشکلی نداشتم. ان شاء الله دوره بعدیو بلوبری یا ادیوس میگیرم

موفق باشی😊