2777
2789
عنوان

اینم از مرد زندگی من😔

4202 بازدید | 151 پست

شوهرم خیلی اخلاقاش متفاوته مردای دیگست نمیدونم چرااینجوری دوست دارم بهم محبت کنه از وقتی ازدواج کردیم هشت ساله میگزره اما کلمه عاشقتم عشقم خانومم دوست دارم وحرفای عاشقونه اصلا بهم نزده مثلا بعضی وقتا که سرکاره بهش پیامهای عاشقونه بدم فقط درجوابش مینویسه باشه یا خب همین بی تفاوتیش دیوونم کرده وقتی من یا پسرم مریض بشیم باید انقدر بهش بگم تادکتر ببره دیشب از دندون درد تاخود صبح گریه کردم خیلی عذاب کشیدم اما بیدارش کردم دادوبیداد کرد چکاری از من برمیاد که بیدارم میکنی یاامشب اسهال واستفراغ گرفتم اما نگفت ببرمت دکتر یاقرص برات بگیرم تازه تقاضای رابطه کرد که نزاشتم غر غر کرد مجبور شدم چون اصن اعصاب شنیدن غر غروندارم بااین حالم حین رابطه حس تهوع داشتم اما نمیگفت بیخیال شم بعدش رفتم دستشویی بالااوردم واومدم دراز کشیدم گفتم بدنم سرده دست وپام میلرزه گفت چمیدونم چته پتو راحت کشید روخودش بخابه گفتم ایشالا فشارم توخاب بیفته بمیرم میگه چه خوش خیالی حالاحالاها نمیمیری چرااینجوری رفتار میکنه بخدا همه جوره از نظر زندگی تیپ قیافه بخودم میرسم توی خانوادشون از همشون سر ترم بیشتر وقتها سرد برخورد میکنه خیلی کلافه ام سرد شدم اززندگیم این سهم من نبود😔😔😔چکار کنم بچه ها مرد زندگی نسبت بهت بیتفاوت وسرد باشه خیلی ناراحت کنندست

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت کن و ازش دلیل بخواه برای رفتارش

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

هیچ حسی نشون نمیده مثلا بغلم کنه بگه خانومم مریض شده چیشده اینا واسم یه عقده شده مث غده بزرگ تو وجودم داره رشدمیکنه

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!

مشکلتون رو یروز که حالشون خوبه و اعصابشون خورد نیست بهشون بگو و براشون بگو که میخوای چجوری رفتار کنن.بعضی مشکلات با حرف زدن حل میشه ها

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

متاسفانه اکثر خانوما از سرد و خشک بودن همسراشون شاکی ان...باهاش حرف بزن گلم...جدی و محکم حرف بزن...و بگو نیاز همسرت جنسیه اما خودت عاطفی هستی...بگو کی ارضام کنه...بگو روزا بیا سمتم بغلم کن بوسم کن...دو کلام عاشقانه حرف بزن...حرف دلتو بریز بیرون و بهش بگو

به نظرمن اول خودت باید خودت دوست داشته باشی.دوم قیافه ربطی به دوست داشتن بقیه نداره.وقتی میبینی مریضی واقاهم اصلا خیالش نیست خودت بگو که بریم دکتر.به خودت برس تا میتونی بهترینارو برای خودت انتخاب کن حتی توغذا خوردن نذار بهت تحمیل کنن