2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 67 پست
اين قرص كلومفين چى هست؟؟؟؟؟ هر كى رو ميبينم تو نى نى سايت در حال اقدامه داره اين قرص رو ميخوره

براتحریک تخمدان وتولیدفولیکولهای بهتروبیشتر

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ایشالله باردارشید ❤اگه میشه بگید چه ازمایش های دادین وهزینش چقدر شد

عزیزم دکتر برای من آزمایش خون نوشت که روز سوم پری انجامش بدم  تا تیروئید و تخمدانهام رو بررسی کنه اسم آزمایش رونمیدونم فقط نزدیک سیصد هزارتومن هزینه اش شد روز ۱۴ پری هم سونوی واژینال نوشت تا رحم اینا رو بررسی کنه که مشکلی نداشته باشم سونو رو مطب خودش برام انجام داد چهل هزارتومن هزینه اش شد.

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان عزیزم خداحفظش کنه برات خواهرشوهرمم باتنبلی شدید باردارشد اما منوشوهرم مشکلی نداریم ۵ ماهه نشده

ممنون ان شا الله روزی خودت .اولاش برای آماده شدن رحمته که یکم طول کشیده 

ایشاالله که میشی خیالت راحت

انشالله ..شما که بارداری برام دعا کن زودتر بارداربشم...

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
ممنون ان شا الله روزی خودت .اولاش برای آماده شدن رحمته که یکم طول کشیده 

مشکل اینجاس این ماه شوهرم میگه اقدام نکنیم عموش فوت شده میگه حامله بشی فردا چارتاحرف برامون درمیارن،حالا میگم وقفه بیفته طوری نیس؟

كيت تخمك گذاري خريدي؟ چه مدته اقدام ميكني

نه نخریدم تقریبا ۵ماهه اما مرتب اقدام نکردم چون فکرمیکنم امکان داره اقدامم زمان تخمک گذاریم نبوده باشه

برا همه تجويز ميشه يا فقط اگه مشكلى باشه؟

نه من مشکلی ندارم ولی دکتر بهم داد باعث شد کلی فولیکول عالی داشته باشم هرچند باردارم نشدم

مشکل اینجاس این ماه شوهرم میگه اقدام نکنیم عموش فوت شده میگه حامله بشی فردا چارتاحرف برامون درمیارن، ...

وا! خوب شما که همون موقع که نمیگین بارداری .وقفه که نمیدونم ولی اگه نخاستی این ماه خودتو خوب تقویت کن

برا همه تجويز ميشه يا فقط اگه مشكلى باشه؟

والله دکترمن گفت اگرعجله نداری تا یک سال فرصت داری به طورطبیعی بارداربشی اما من چون گفتم دوست دارم زودتربارداربشم بهم این قرص روداد و گفت دوباره روز۱۴پری برم سونو که ببینه اثرخوب داشته یاتاثیری نداشته

وا! خوب شما که همون موقع که نمیگین بارداری .وقفه که نمیدونم ولی اگه نخاستی این ماه خودتو خوب تقویت ک ...

یه چیزایی میگن آدم مخش سوت میکشه،منم گفتم اصرارنکنم فردا هی میخوادبگه من ناراضی بودم.