2777
2789

دخترم ۹ماهشه تقریبابدغذاست باید شکلک دربیارم تایکم غذابخوره

بیایدبگید بچه های شماچطورن؟چ غذاها ومیان وعده هایی میدید؟

سلام میدید؟

فرنی چهار مغز و سه شیره و سه ارد و سبوس درست کن واسش بمب انرژیه! یه قاشقی هم ازش بخوره کافیه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صبح چندقاشق فرنی بده  ظهرسوپ بده غروب سیب رنده کن شبم سوپ بده بعدم نون سنگک بده دستش بخوره به سوپ هات تنوع بده یه روز سبزی بریز یه روز هویچ، خرما سرلاک نون ماست میتونی به عنوان عصرانه بدی 

مثل فرنی معمولی که با ارد برنج درست میشه هست

برنج و گندم و جو رو اسیاب کن و سبوس هرکدوم که گیرت اومد بخر! و اماده داشته باش داخل یه شیشه!

سه شیره هم شیره ی خرما و انگور و شیره ی توت هست

چهار مغز هم بادام پسته فندق گردو 

سه ارد و سبوس رو با شیر و سه شیره و چهار مغز اسیاب شده مخلوط کن یه دونه تخم بلدرچین یا  زرده ی تخم مرغ بشکن داخلش بذار رو شعله مرتب هم بزن(تخم بلدرچین خاصیتش بیشتره) تا بپزه در اخر کره اضافش کن ، اگه کره ی محلی هم باشه که چه بهتر! یه کم هم گلاب واسه عطرش اضاف کن! 

میتونی پودر نارگیل و کنجد هم بریزی داخلش مخصوصا کنجد! سرشار از انرژی و خاصیت!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مثل فرنی معمولی که با ارد برنج درست میشه هست برنج و گندم و جو رو اسیاب کن و سبوس هرکدوم که گیرت اوم ...

من فقط به دخترم این فرنی رو میدادم یا تخم بلدرچین! سوپ هم اگه واسش میپختم همه چی میریختم داخلش(با برنج محلی و عدس و گوشت چرخی و گوجه و هویج و جعفری و کلم بروکلی و کدو و نخود فرنگی و.....) تا غنی تر بشه اینجوری اگه کم هم بخورن ویتامین های لازم به بدنشون میرسه!