2777
2789
عنوان

چجوری خطمو بسوزونم

| مشاهده متن کامل بحث + 11146 بازدید | 73 پست
شوهر من همیشه اینجوریه.همیشه هروقت خونس گوشیم رو سایلنته همش میترسم یه نفر اشتباه زنگ بزنه من بدبخت ...

شما هم نباید دست و پاتون رو گم کنید خونسرد باشید که اینجوری بهتون گیر نده. خودتون باعث میشین به شک بیفته. اینجور مواقع محکم باشین که اون هم سرتون زور نشه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
وای تو چقدر شبیه منی.من اگه زود جواب بدم گوشیمو.میگه چرا اینقدر زود تلفنو جواب دادی داری چیکارمیکنی ...

دقیقا شوهر منم همینطوره.یعنی ی ساعت برم پیش دوستام اینقد زنگ میزنه اینقد زنگ میزنه همه رو کلافه میکنه صدای همه در میاد!!!

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی زیر نظر شوهرمم.یعنی در روز دویست بار ب گوشیم و خونه زنگ میزنه!!!همشم میپرسه کجایی!!!خسته شدم ...

وای متنفرم از این برخورد البته جسارت نشه به شوهر شما ولی نمی تونم همچین مردی رو حتی برای یک لحظه تحمل کنم یکی از دلایل ازدواج نکردنم همینه که از گیر دادن خوشم نمیاد. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
دقیقا شوهر منم همینطوره.یعنی ی ساعت برم پیش دوستام اینقد زنگ میزنه اینقد زنگ میزنه همه رو کلافه میکن ...

اره منم همینطورم ی جا بخوام برم از بس زنگ میزنه بیزار میکنه همه رو.خیلی کم جایی میرم 

وای متنفرم از این برخورد البته جسارت نشه به شوهر شما ولی نمی تونم همچین مردی رو حتی برای یک لحظه تحم ...

اره خداییش خیلی سخته.وحشتناکه.من اگه یبار سهوی گوشیمو جواب ندم بعدش شوهرم ی الم شنگه راه میندازه ک نگو

اره منم همینطورم ی جا بخوام برم از بس زنگ میزنه بیزار میکنه همه رو.خیلی کم جایی میرم 

وقتی یکی مزاحمتون شد و فهمید خیلی محکم و عصبانی بگین وای چقدر مردم بیشعورن چرا مزاحم میشن و اگر یکی با خانواده شون این کار رو بکنه چی. یه بار دیگه زنگ بزنه شماره ش رو میدم به پلیس فتا این حرفها رو بزنید میدونن که شما چقدر بدتون اومده بترسین میگن حتما یه چیزی بینشون هست وای که چقدر از این نگاه ها بدم میاد 

البته شایدم رفتارش از سر تلافی باشه.اخه خودش یبار من شک کردم ک بهم خیانت کرده خیلی حساس بودم همش بهش میزنگیدم و گیر میدادم.اما بعدش فهمیدم ک اشتباه فکر کردم!

البته شایدم رفتارش از سر تلافی باشه.اخه خودش یبار من شک کردم ک بهم خیانت کرده خیلی حساس بودم همش بهش ...

بله کارتون اشتباه بود ولی یه چند بار جوابش رو ندین با یه بهانه ای بعد دیگه تماسهاش کم میشه. یعنی دیگه می فهمه که نباید مزاحمتون بشه. شما اون رو به این رفتار عادت دادین در واقع. شما مظلوم باشید اون حق به جانب میشه شما باید حق به جانب رفتار کنید که دیگه بدونه شما مطیع امر ایشون نیستید

وقتی یکی مزاحمتون شد و فهمید خیلی محکم و عصبانی بگین وای چقدر مردم بیشعورن چرا مزاحم میشن و اگر یکی ...

من همیشه اش نخورده دهن سوخته میشم.ی خانومی بود ک تازه باهاش دوست شده بودم.شمارمو داشت.نگو این شوهرش بهش شک داره.شب و نصف شب ب گوشی من زنگ میزد.منم چون شماره ناشناس بود میدادم شوهرم جواب بده.اونم از همه جا بیخبر فکر کرده بود زنش با ی مرد دوسته.از اینطرفم چون اون اقا فقط زنگ میزد و قطع نیکرد تا شوهرم جواب میداد شوهر خودمم بهم شک کرده بود!!!

بله کارتون اشتباه بود ولی یه چند بار جوابش رو ندین با یه بهانه ای بعد دیگه تماسهاش کم میشه. یعنی دیگ ...

یعنی وقتی زنگ زد جواب ندم؟؟؟؟؟

من همیشه اش نخورده دهن سوخته میشم.ی خانومی بود ک تازه باهاش دوست شده بودم.شمارمو داشت.نگو این شوهرش ...

خب چرا اسمش رو ذخیره نکرده بودین؟ بله یه چند بار به بهانه نشنیدن صدای گوشی جواب ندین. من خودم خیلی برام پیش میاد که صدای گوشی رو نشنوم مخصوصا توی خیابون. خب دیگه کم کم تعداد تماسهاش کم میشه. میدونید حس میکنم از اول اختیارتون رو دادید دست شوهرتون یا حداقل در زمینه گوشی. یکجورایی حریم خصوصی نذاشتین برای خودتون ایشون هم دیگه حریم شخصی شما رو اشغال کردن 

خب چرا اسمش رو ذخیره نکرده بودین؟ بله یه چند بار به بهانه نشنیدن صدای گوشی جواب ندین. من خودم خیلی ب ...

عزیزم اسم دوستم سیو بود اما اون اقا از خط خودش زنگ میزد.ک من مسلما شمارشو نداشتم