2777
2789
عنوان

چجوری خطمو بسوزونم

| مشاهده متن کامل بحث + 11146 بازدید | 73 پست
خب در ادامه سیم کارت رو میزارید روی اپن بعد از روی اپن میفته مثلا میره توی شکم جارو برقی. یعنی شوهرت ...

اره خیلی پیگیره.اخه من خیلی وقت نیس این همراه اولو گرفتم.خب شک میکنه اگه بی دلیل بندازمش کنار

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزارش تو بلاکی.بعد یه مدت میبینه جواب نمیدی بیخیال میشه.منم دوست شوهرم همش زنک میزد و پیام میداد.تو ...

بلاکه بخدا.اما خب میگم از صب با چند تا شماره زنگ زده!!!!

شوهر من باشه شک میکنه.خیلی دقیقه.

ای وای اگه شک کنه بیچارم میکنه.چون من خودم ادم دقیقی هستم و ب شوهرم گیر میدم.میترسم اونم واسه من تلافی کنه

ای وای اگه شک کنه بیچارم میکنه.چون من خودم ادم دقیقی هستم و ب شوهرم گیر میدم.میترسم اونم واسه من تلا ...

یه بار یه شماره غریبه به من پیام داده بود نوشته بود خوبی عزیزم.منو میگی رنگم عین گچ. شوهرمم عین سگ شده بود هی میگفت این کیه منم میگفتم به خدا نمیدونم بعد که دید جواب نمیدم دوباره پیام فرستاد چرا جواب نمیدی عزیزم منو میگه عین مرده شدم از ترس.شوهر منم نامردی نکرد پیام فرستاد از طرف من که خوبم تو چطوری.اونم ی پیام فرستاد که البته یادم نیست چی بود سریع منم گریمو سر دادم که بخدا من نمیدونم.خلاصه زنگش زد پسره هم جواب داد دید صدای مرده گفت ببخشید من خواستم ب دوستم پیام بدم اشتباهی ب شما پیام داد.خلاصه قضیه ختم بخیر شد

یه بار یه شماره غریبه به من پیام داده بود نوشته بود خوبی عزیزم.منو میگی رنگم عین گچ. شوهرمم عین سگ ش ...

چقدر بده اینطوری خوشبختانه من مزاحم ندارم ولی این که شوهرتون جوری باشه که باهاش راحت نباشید خیلی بده. من دوست ندارم کسی همش مواظبم باشه آخه مگه طرف مقابل رو نمیشناسن که اینقدر سریع جبهه میگیرن 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

وای خدا چ وحشتناک.من این اقایی ک بهم زنگ میزنه از فامیلای خود شوهرمه.۵ شنبه توی ی مهمونی دیدمش.خانومش شمارمو داشت.فکر کنم از گوشی خانومش برداشته دارم دیوونه میشم

چقدر بده اینطوری خوشبختانه من مزاحم ندارم ولی این که شوهرتون جوری باشه که باهاش راحت نباشید خیلی بده ...

شوهر من همیشه اینجوریه.همیشه هروقت خونس گوشیم رو سایلنته همش میترسم یه نفر اشتباه زنگ بزنه من بدبخت شم.جوری میترسم و دستو پامو گم میکنم که کسی تاحالا به خودش ندیده

چقدر بده اینطوری خوشبختانه من مزاحم ندارم ولی این که شوهرتون جوری باشه که باهاش راحت نباشید خیلی بده ...

من خیلی زیر نظر شوهرمم.یعنی در روز دویست بار ب گوشیم و خونه زنگ میزنه!!!همشم میپرسه کجایی!!!خسته شدم واقعا‌.این اتفاقم ک دیگه قوز بالا قوزه

البته من خودم سر ماجرایی ب شوهرم شک داشتم خیلی بهش گیر میدادم‌.میترسم اونم ی آتو ازم بگیره بخواد تلافی کنه رفتارامو

من خیلی زیر نظر شوهرمم.یعنی در روز دویست بار ب گوشیم و خونه زنگ میزنه!!!همشم میپرسه کجایی!!!خسته شدم ...

وای تو چقدر شبیه منی.من اگه زود جواب بدم گوشیمو.میگه چرا اینقدر زود تلفنو جواب دادی داری چیکارمیکنی با گوشیت.دیرجواب بدم میگه کجابودی ک جواب ندادی.تازه الکی میگه من خونه ام تو کجایی😲