2777
2789
عنوان

چجوری خطمو بسوزونم

| مشاهده متن کامل بحث + 11146 بازدید | 73 پست
خب اگه همون شماره رو بگیره دیگه چرا بسوزونه قضیه این هست که ایشون باید شماره ش رو عوض کنه که دیگه او ...

نه خب این خط ب اسم خودمه.تا خودم نباشم ک سیمکارت جدیدو ب شوهرم نمیدن ک

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه همون شماره رو بگیره دیگه چرا بسوزونه قضیه این هست که ایشون باید شماره ش رو عوض کنه که دیگه او ...

لازم نیست این کار! شماره رو بندازه تو لیست سیاه. و تو شبکه های اجتماعی هم بلاک کنه. نیازی به تعویض و دردسراش نیست!

از کجا مطمئنی. بردار شماره طرف بنداز تو لیست سیاه و از تو تلگرامم و... بلاک کن. رااااااااحت

عزیزم توی لیست سیاه هست اما متاسفانه طرف خیلی وقیحه.از صب تا حالا از چند تا شماره مختلف بهم زنگیده

گلم صداقت یکی از اصول زندگی مشترکه،بگو به همسرت،شما که مقصر نیستی میترسی،بزار گوش طرفو بکشه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

خب همون راهکار خودم جواب میده خیلیها این کار رو کردن. البته همه این موارد سهوی بوده نه عمدی. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
حالا اون طرف چرا مزاحمتون میشه مگه نمی دونه شما متاهلید؟ به نظرم به همسرتون بگین البته اگر زیاد آدم ...

میدونه متاهلم خودشم متاهله.اصن نمیدونم فازش چیه

سوزوندی میره دوباره همین شماره رو برات میگیره خوب

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
میدونه متاهلم خودشم متاهله.اصن نمیدونم فازش چیه

میتونید یه کار دیگه هم بکنید اگر گوشیتون تک سیم هست یه سیم کارت رایتل بگیرید مثلا بخاطر نت خوبش خریدین و این حرفها و دیگه همون رو بذارید روی گوشی. همراه اول هم بذارید کنار یه گوشه ای خاک بخوره

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
میتونید یه کار دیگه هم بکنید اگر گوشیتون تک سیم هست یه سیم کارت رایتل بگیرید مثلا بخاطر نت خوبش خرید ...

مشکل اینجاس ک دو سیمکارته!!

صب شوهرم زنگید خونه  گفت چرا گوشیت خاموشه؟؟منم گفتم گوشی از دستم افتاده شاید سیمکارت توش جابجا شده!!!!همینجوری الکی ی چی پروندم  

مشکل اینجاس ک دو سیمکارته!!

اه خب یه ایرانسل هم بذارید کنار رایتل. یا اینکه هر دو باشند ولی اون همراه اول رو از توی گوشی خاموش کنید. یعنی توی قسمت تنظیمات آنتنش رو خاموش کنید. بعد دیگه بگین نمی دونم چش شده. 

اه خب یه ایرانسل هم بذارید کنار رایتل. یا اینکه هر دو باشند ولی اون همراه اول رو از توی گوشی خاموش ک ...

افرین.چ فکر خوبی.مرسی دوستم .بزار ببینم میتونم انتشو خاموش کنم!خیلی کمکم کردی

صب شوهرم زنگید خونه  گفت چرا گوشیت خاموشه؟؟منم گفتم گوشی از دستم افتاده شاید سیمکارت توش جابجا ...

خب در ادامه سیم کارت رو میزارید روی اپن بعد از روی اپن میفته مثلا میره توی شکم جارو برقی. یعنی شوهرتون اینقدر پیگیره که چرا سیم کارت عوض کردین؟؟؟