سلام خانومای گل.من ی مزاحمی دارم ک آشنامونه چند روزیه ک مدام ب گوشیم زنگ میزنه و اس ام اس میده.منم جوابشو نمیدم اما میترسم شوهرم ببینه.دلم میخواد خطمو عوض کنه ک شمارمو نداشته باشه.اما اخه ب چ بهونه ای برم خط جدید بگیرم.ب شوهرم چی بگم.راهی هست خودم خطمو بسوزونم ؟؟؟
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
میتونید یه کار دیگه هم بکنید اگر گوشیتون تک سیم هست یه سیم کارت رایتل بگیرید مثلا بخاطر نت خوبش خریدین و این حرفها و دیگه همون رو بذارید روی گوشی. همراه اول هم بذارید کنار یه گوشه ای خاک بخوره
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اه خب یه ایرانسل هم بذارید کنار رایتل. یا اینکه هر دو باشند ولی اون همراه اول رو از توی گوشی خاموش کنید. یعنی توی قسمت تنظیمات آنتنش رو خاموش کنید. بعد دیگه بگین نمی دونم چش شده.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.