2777
2789
عنوان

کمک مامانا🙄🙄🙄

111 بازدید | 13 پست

پسرم دوماهشه الان یک‌ماهه درگیرشم با پوشک‌به هیچ‌عنوان شیر نمیخوره یسره گریه میکنه ،پوشکشم عوض میکنم مارکای دیگع گرفتم ولی تاثیری نداره یکی دوروز خوبه بعد باز لج‌میگیره،تنها کاری که از دستم برمیاد تا گشنه نمونه پوشکشو میکنم با پارچه بغلش میکنم شسر میدم تا سیر شه تمام لباسامم جیشو‌پیپی میشه 😟😟😟😟😟تورو خدا کمک کنید چاره چیع پیش چند تا متخصص رفتم اونام چیزی نمیگن میگن طبیعیه 😓😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خابیده بهش شیر بده زیر پاشم نایلون پهن کن. راستی پوشک پمپرز آلمانی هم خیلی خوبه

نایلونم‌میزارم که ولی انقد که شیر‌میپره گلوش باید هی بلندش کنم ،بعد رفلکس‌هم داره هر پنج دیقه باید آروغ‌بگیرم‌خیلی سخته،تا سینه‌میذارم‌دهنش از خواب بیدار میشه گریه میکنه شدید از گشنگی‌هلاک‌میشه ولی نمیتونه بخوره یسره دستو‌پاهاشو‌تکون میده تا پوشکو‌درمیارم‌ساکت میشه شیرمیخوره

یا دل درد داره یا پاهاش سوخته اگه دل درد داره ببرش دکتر شربت بده اگه پاهاش سوخته پماد کالاندولابگیر ...

دل درد که داره، کلی دارو بهش میدم هیچ‌تاثیری نداره ،پاهاش اصلاا نسوخته ،سودو کرم میزنم تا نسوزه 

نایلونم‌میزارم که ولی انقد که شیر‌میپره گلوش باید هی بلندش کنم ،بعد رفلکس‌هم داره هر پنج دیقه باید آ ...

حتما به پوشک حساسیت داره ببین پوشک قدیمیارو پاش کن. همونا که قبل پمپرز بود. شاید با اونا جواب گرفتی. پمپرز آلمانی رو هم امتحان کن

حتما به پوشک حساسیت داره ببین پوشک قدیمیارو پاش کن. همونا که قبل پمپرز بود. شاید با اونا جواب گرفتی. ...

اگه حساسیته پس چرا بدنش‌قرمز‌نمیشه ؟! چند مدل پوشک‌امتحان کردم با همشون همینکارو‌کرد،باشه عزیزم پمپرزم‌میگیرم ببینم با اون‌چطور میشه

عزیزم مطمینی گرمش نیست زیاد لباس نمیپوشونی ؟ بچه ها موقع شیر خوردن خیلی گرمشون میشه اگه زیاد لباس میپوشونی با پوشک دیگه فاجعه میشه ها الان برای این هوا دمای اتاق 23 درجه فقط یه بلوز و یه شلوار. باید تنش باشه ها نه بیشتر 

اگه حساسیته پس چرا بدنش‌قرمز‌نمیشه ؟! چند مدل پوشک‌امتحان کردم با همشون همینکارو‌کرد،باشه عزیزم پمپر ...

نه حساسیت گاهی با خارش همراهه ممکنه سوزش نداشته باشه. پمپرز آلمانی خیلی خوبه انشالله که جواب بگیری

عزیزم مطمینی گرمش نیست زیاد لباس نمیپوشونی ؟ بچه ها موقع شیر خوردن خیلی گرمشون میشه اگه زیاد لباس می ...

نه از لباس نیس من دمای‌خونه رو روی ۲۴ گذاشتم یه بلوز‌شلوار‌فقط‌میپوشم براش حتی موقع خواب هم فقط یه ملافه روی پاهاش میندازم،جورابم براش نمیپوشم،از گرما نیس این به پوشک موقع شیر خوردن حساسه دلیلشم نمیدونم چیه